Stoiximan Super League

Βιεϊρίνια: «Να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία»

Η ισορροπία στις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη, εμφανίζοντας την ίδια συνέπεια και στις δύο διοργανώσεις, είναι το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. «Να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία», τόνισε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μιλώντας μετά το επί του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη.

Η ισορροπία στις υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη, εμφανίζοντας την ίδια συνέπεια και στις δύο διοργανώσεις, είναι το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

«Να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία», τόνισε ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός μιλώντας μετά το 2-1 επί του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί του Πανιωνίου: «Το πιο σημαντικό από όλα είναι η νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία όπως στην Ευρώπη. Και έχουμε αποδείξει ότι τα παιχνίδια που κάνουμε στην Ευρώπη τα κάνουμε και στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Για την ασίστ στο πρώτο γκολ: «Αυτά βγαίνουν μέσα στο παιχνίδι. Έκανα ένα τακουνάκι και βγήκε πάσα. Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε και σημειώσαμε το γκολ».

Για όσα έχουν ακουστεί για τη μεταγραφή του: «Το ακούω εδώ και καιρό. Ακόμα από την εποχή που έκανα διακοπές. Το σημαντικότερο είναι ότι βρίσκομαι εδώ, θα παραμείνω εδώ και σήμερα που πήραμε το παιχνίδι.

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια με ΑΕΚ, Ρούμπιν Καζάν και Ολυμπιακό: «Άλλο να παίζουμε στην Ευρώπη και άλλο το ελληνικό πρωτάθλημα. Και βέβαια θα κάνουμε το ίδιο όπως σε όλα τα παιχνίδια, Θα μπούμε για να κερδίσουμε. Προσπαθούμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις και να παίζουμε παντού το ίδιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x