Stoiximan Super League

Γόντικας: «Καλή η ισοπαλία»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, σε δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» τόνισε πως «με βάση τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν από την αρχή του αγώνα (σ.σ. αποβολή Καρνέζη) δεν μπορείς παρά να είσαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα».

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο παρουσιάστηκε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, σε δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» τόνισε πως «με βάση τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν από την αρχή του αγώνα (σ.σ. αποβολή Καρνέζη) δεν μπορείς παρά να είσαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια ο κ. Γόντικας πρόσθεσε: «Κάναμε μια υπερπροσπάθεια και με βάση την εικόνα του παιχνιδιού είναι καλή η ισοπαλία. Κρινόμενοι πάντα από την διαμόρφωση ενός παιχνιδιού κοιτάς με βάση την εξέλιξη να μην χάσεις».
Τέλος, σε ερώτηση σχετική με το Δ.Σ. της Δευτέρας και το αν είχε επαφές με τον κ. Βαρδινογιάννη ή τον Βγενόπουλο, αρκέστηκε να πει: «Η Δευτέρα είναι μια άλλη μέρα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x