Stoiximan Super League

Κατσουράνης: «Πρέπει να ζήσουμε με τον έναν βαθμό»

Για καλό ή για κακό, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Κώστας Κατσουράνης. ο Παναθηναϊκός πήρε τον έναν βαθμό στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και πλέον πρέπει να συμβιβαστεί με αυτόν. Ο 31 ετών παίκτης τόνισε ότι οι «πράσινοι» ήθελαν πολύ τη νίκη ωστόσο το γκολ που δέχθηκαν τους δυσκόλεψε. Ο αμυντικός μέσος του «τριφυλλιού» μίλησε ακόμα για την αγωνιστική αδράνεια που θα… πλήξει την ομάδα, για τις διοικητικές εξελίξεις αλλά και για τον Στέφανο Καπίνο.

Για καλό ή για κακό, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Κώστας Κατσουράνης. ο Παναθηναϊκός πήρε τον έναν βαθμό στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και πλέον πρέπει να συμβιβαστεί με αυτόν.

Ο 31 ετών παίκτης τόνισε ότι οι «πράσινοι» ήθελαν πολύ τη νίκη ωστόσο το γκολ που δέχθηκαν τους δυσκόλεψε.

Ο αμυντικός μέσος του «τριφυλλιού» μίλησε ακόμα για την αγωνιστική αδράνεια που θα… πλήξει την ομάδα, για τις διοικητικές εξελίξεις αλλά και για τον Στέφανο Καπίνο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Κατσουράνης:


Για την εικόνα του αγώνα:

«Μια στιγμή αδράνειας στο πρώτο ημίχρονο μας στοίχισε αλλά εμείς παίζαμε με ψυχή και ξέραμε ότι μπορούσαμε να γυρίσουμε το ματς. Θέλαμε να φτάσουμε στη νίκη αλλά σίγουρα το γκολ που φάγαμε μας δυσκόλεψε. Δείξαμε στο γήπεδο, όμως, πόσο θέλαμε τη νίκη και δυστυχώς ή ευτυχώς πήραμε τον ένα βαθμό και πρέπει να ζήσουμε με αυτόν».

Για το πολλά λάθη που έγιναν εκατέρωθεν:

«Κάναμε λάθη γιατί υπήρχε κούραση. Όταν παίζεις με έναν παίκτη σε όλο το ματς δεν είναι εύκολο. Η γενική εικόνα της ομάδας ήταν καλή».

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος:

«Τίποτα δεν άλλαξε. Θέλαμε τη νίκη πάρα πολύ. Μέχρι το τελευταίο λεπτό κυνηγήσαμε τη νίκη. Μετά το γκολ του Λέτο κάναμε μια-δυο μικροευκαιρίες που θα μπορούσαν να μας δώσουν τη νίκη. Τώρα πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να κοιτάξουμε ματς με ματς να παίρνουμε τους βαθμούς και μπορούμε να καταφέρουμε να φτάσουμε στην κορυφή».

Για την πιθανότητα να μείνει ο Παναθηναϊκός εκτός αγώνων για έναν μήνα:

«Η οργάνωση που υπάρχει στην Ελλάδα είναι απίστευτη. Το έχουμε ξαναπεί. Θα κάνουμε ένα μήνα να παίξουμε μπάλα. Κυρίως οι παίκτες που δεν είναι στην Εθνική γιατί εμείς έχουμε και δύο παιχνίδια. Είναι πολύ κακό αυτό που γίνεται στην Ελλάδα. Υπάρχει ανοργανωσιά αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτό».

Για το κατά πόσο επηρεάζουν τους παίκτες οι διοικητικές εξελίξεις:

«Δεν είναι δουλειά μας τα διοικητικά. Έχουμε μια ενημέρωση για όσα πρέπει να ξέρουμε από τον κ. Γόντικα. Μας ενημερώνει και αυτός σύμφωνα με τα όσα ξέρει. Εμείς όμως πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να δίνουμε τη ψυχή μας σε κάθε ματς».

Για τον αν ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει να δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο:

«Ο Παναθηναϊκός έχει ένα ρόστερ αρκετά καλό το οποίο μπορεί να μας οδηγήσει στη κορυφή. Αν τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο μας που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για τον Καπίνο:

«Μια άτυχη στιγμή για την ομάδα λόγω της αποβολής του Ορέστη ήτα σημαντική για τον Στέφανο. Είναι μέλος της ομάδας εδώ και καιρό και αυτό είναι καλό. Δεν είχε καθόλου τρακ και εμείς αυτό προσπαθήσαμε να του αποβάλλουμε και τα πήγε περίφημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x