Stoiximan Super League

Χωρίς εκπλήξεις για την πρώτη νίκη

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, η Κέρκυρα για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (Σάββατο 17/09, 17:15) και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Εκτός έμειναν οι Τσίγκας και Μίχος που δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών, ενώ για αγωνιστικούς λόγους δεν υπάρχουν στην αποστολή οι Γιάντσης, Σακελλαρίου, Ζιάμπαρης, Φλαβίνιο, Παρασκευαίδης και Χάμπερ.

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, η Κέρκυρα για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (Σάββατο 17/09, 17:15) και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις.

Εκτός έμειναν οι Τσίγκας και Μίχος που δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών, ενώ για αγωνιστικούς λόγους δεν υπάρχουν στην αποστολή οι Γιάντσης, Σακελλαρίου, Ζιάμπαρης, Φλαβίνιο, Παρασκευαίδης και Χάμπερ, καθώς και ο Οσμάν, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

H 18μελής αποστολή αποτελείται από τους:

Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλο, Κοντοδήμο, Γραμμόζη, Γκουστάβο, Μπάρκογλου, Μαϊστόροβιτς, Βενέτη, Βέντσελ, Χαμπλ, Λαμπρόπουλο, Μπουκουβάλα, Λόβιν, Αγρίτη, Ιωάννου, Μετίν, Καλαντζή, Μαζνόφ.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x