Stoiximan Super League

Αχώριστοι... οι παίκτες του Άρη

Την χαμένη ηρεμία τους ψάχνουν να βρουν στον Άρη και τι καλύτερο από το να περνούν… αρκετή ώρα μαζί! Διπλή προπόνηση, πρωί - απόγευμα, περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα. Διάστρεμμα ο Τριανταφυλλάκος, ανεβάζει ρυθμούς ο Πορτίγια. Επιστρέφει ο Βράνιες.

Την χαμένη ηρεμία τους ψάχνουν να βρουν στον Άρη και τι καλύτερο από το να περνούν… αρκετή ώρα μαζί! Διπλή προπόνηση, πρωί - απόγευμα, περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα.

Άτυχος στάθηκε ο Τριανταφυλλάκος, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και θα μείνει εκτός για περίπου μία εβδομάδα. Αντιθέτως ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς ο Πορτίγια και πολύ σύντομα θα τεθεί στην διάθεση του Σάκη Τσιώλη. Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Γκαρσία (αναρρώνει από θλάση).

Από την Πέμπτη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου θα βρίσκεται και ο Γιούριτσα Βράνιες, ο οποίος μετέβη στην Γερμανία για να μαζέψει τα πράγματά του και επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση.

Μία προπόνηση έχει προγραμματιστεί αύριο για τους «κίτρινους», που ούτως ή άλλως δεν έχουν υποχρεώσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x