Stoiximan Super League

Αναβλήθηκε η σύσκεψη!

Τελικά, η σύσκεψη την οποία είχε συγκαλέσει ο Ανδρεάς Βγενόπουλος δεν θα γίνει… Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του “Mr MIG” αυτή αναβλήθηκε χωρίς να γίνει γνωστό η νέα ημερομηνία πραγματοποίησής της.

Τελικά, η σύσκεψη την οποία είχε συγκαλέσει ο Ανδρεάς Βγενόπουλος δεν θα γίνει…

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του “Mr MIG” αυτή αναβλήθηκε χωρίς να γίνει γνωστό η νέα ημερομηνία πραγματοποίησής της.

«Μέχρι νεωτέρας…», αναφέρθηκε για το «πότε» θα υπάρξει νέα κλήση στους άμεσους συνεργάτες του Ανδρέα Βγενόπουλου για να συναντηθούν με σκοπό τη συζήτηση για το «αύριο» του Παναθηναϊκού.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι τώρα, είναι εάν η σύγκληση της σύσκεψης στους συνεργάτες του Ανδρέα Βγενόπουλου προηγείται της ανακοίνωσης που εξέδωσε το πρωί ο “Mr MIG”, ή όχι.

Από αυτό θα μπορούσαν να βγουν περισσότερα συμπεράσματα για το τι «μέλλει γενέσθαι» μετά από την αναβολή αυτή. Πάντως, ακόμη παραμένει σε εκκρεμότητα εάν ο Ανδρέας Βγενόπουλος θα ενημερώσει τον Δημήτρη Γόντικα και για ενδεχόμενη αναβολή της Γενικής Συνέλευσης που είχε ζητήσει ο μέτοχος της ΠΑΕ με θέμα την έγκριση της αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται η απάντηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη στην πρωϊνή ανακοίνωση του Ανδρέα Βγενόπουλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x