Stoiximan Super League

«Ήρθα για το πρωτάθλημα»

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος έθεσε ως στόχο ο Γκέργκελι Ρούντολφ. Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής, κατά την επίσημη παρουσίασή του, κέρδισε τις εντυπώσεις αναφερόμενος ακόμη και στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1971, αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν να επιλέξει συγκεκριμένο αριθμό φανέλας και υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει την ομάδα.

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος έθεσε ως στόχο ο Γκέργκελι Ρούντολφ.

Ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής κατά την επίσημή παρουσίαση του κέρδισε τις εντυπώσεις αναφερόμενος ακόμη και στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1971, αποκάλυψε τους λόγους που τον οδήγησαν να επιλέξει συγκεκριμένο αριθμό φανέλας και υποσχέθηκε πως θα βοηθήσει την ομάδα.

Τον ποδοσφαιριστή καλωσόρισε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος στο περιθώριο της παρουσίασης του Ρούντολφ, διέψευσε δημοσιεύματα που ήθελαν τον Παναθηναϊκό να έχει βάλει πωλητήριο στον Νίκο Σπυρόπουλο.
«Η ομάδα έχει πολύ υψηλές προσδοκίες από τον παίκτη και το γνωρίζει και ο ίδιος. Έχουμε δει δείγμα της δουλειάς του, άλλωστε, στα παιχνίδια της εθνικής Ουγγαρίας. Δεν χρειάζεται να σας πω κάτι άλλο, καλύτερα να σας μιλήσει αυτός», είπε ο κ. Γόντικας για να πάρει στη συνέχεια το λόγο ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ. Γνωρίζω την ομάδα και έχω έρθει για να βοηθήσω, να πετύχω γκολ και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ελπίζω οι οπαδοί να συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό μας», είπε αρχικά, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον αριθμό των γκολ που θα ήθελε να πετύχει αλλά και τη σύγκριση με τον Τζιμπρίλ Σισέ.

«Τα γκολ βοηθούν, αλλά το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει. Εγώ σε κάθε παιχνίδι μπαίνω για να βάλω γκολ. Πίεση ένιωθα και στην Ιταλία. Η πίεση είναι σκληρό πράγμα, αλλά αυτή είναι που σε κάνει να θες να γίνεις καλύτερος. Ήρθα για να παίξω σε ένα μεγάλο σύλλογο, να κερδίσω με ένα μεγάλο σύλλογο και να πάρω πρωτάθλημα με ένα μεγάλο σύλλογο. Μου αρέσει να παίζω και να νικάω. Δεν έχω πρόβλημα να παίξω σε οποιαδήποτε θέση της επίθεσης, αυτό είναι θέμα του προπονητή. Το μόνο που θέλω είναι να βρίσκομαι κοντά στο τέρμα. Κάνω τα πάντα στην προπόνηση για να παίξω. Θα δείτε πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Ήρθα να γράψω τη δική μου ιστορία και δεν μπορώ να συγκριθώ με τον Σισέ, που είναι πολύ μεγάλος παίκτης και έχει πετύχει πάρα πολλά στην καριέρα του».

Ο Γκέργκελι Ρούντολφ πήρε τη φανέλα με το «71» και αποκάλυψε τους λόγους για αυτήν του την απόφαση: «Το έκανα για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι πως το αγαπημένο μου νούμερο είναι το 17, το οποίο όμως δεν είναι διαθέσιμο. Υπάρχει ακόμη ένας. Ξέρω πως το 1971 ένας άλλος Ούγγρος, ο Φέρεντς Πούσκας, έφτασε τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x