Stoiximan Super League

Επανέρχεται και ο Χάμπερ

Μέρα με τη μέρα μειώνονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην ομάδα της Κέρκυρας. Ο Τζάστιν Χάμπερ είναι το νέο πρόσωπο που μπαίνει σταδιακά σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και το ιατρικό επιτελείο των «Φαιάκων» ευελπιστεί ότι σύντομα θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί.

Μέρα με τη μέρα μειώνονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην ομάδα της Κέρκυρας.

Ο Τζάστιν Χάμπερ είναι το νέο πρόσωπο που μπαίνει σταδιακά σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και το ιατρικό επιτελείο των «Φαιάκων» ευελπιστεί ότι σύντομα θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί.

Στην προπόνηση της Παρασκευής, οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν κυρίως στα στημένα και τον τομέα της τακτικής με το μυαλό στη δύσκολη αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν έχει σαφή εικόνα για τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του καθώς οι Αρκάδες δεν έχουν δώσει ακόμα επίσημο παιχνίδι γεγονός που καθιστά ιδιαίτερα δύσκολη την αναμέτρηση στην Τρίπολη.

Η τελευταία προπόνηση στο νησί θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αθήνα και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Τρίπολη.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x