Stoiximan Super League

Τακτική με το μυαλό στον Αστέρα

Βάρος στον τομέα της τακτικής έριξε το προπονητικό τιμ της Κέρκυρας, στο πρόγραμμα της Πέμπτης, ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με στόχο τους πρώτους βαθμούς στη νέα σεζόν.

Βάρος στον τομέα της τακτικής έριξε το προπονητικό τιμ της Κέρκυρας στο πρόγραμμα της Πέμπτης, ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα με στόχο τους πρώτους βαθμούς στη νέα σεζόν.

Εκτός από την τακτική, η προπόνηση περιελάμβανε και αρκετό τρέξιμο. Σε ότι αφορά τους τραυματίες, ο Παρασκευαΐδης για μια ακόμη ημέρα έδειξε ότι πολύ σύντομα θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί, ενώ οι Χάμπερ και Φλαβίνιο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Η προετοιμασία της Κέρκυρας θα συνεχιστεί με απογευματινή προπόνηση την Παρασκευή (18:30), η οποία θα είναι και η τελευταία στο νησί πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Τρίπολη (Σάββατο, 10/09).

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x