Stoiximan Super League

Επικίνδυνoς... διχασμός

Ο διχασμός του Παναθηναϊκού κόσμου, ήταν, είναι και ενδεχομένως να είναι, το αγκάθι αυτής της ομάδας. Η οποία, προήλθε από τα στρατόπεδα που δημιούργησαν οι μέτοχοι της ομάδας. Δείτε τα αποτελέσματα του www.sport-fm.gr στο γκάλοπ που έγινε και θα καταλάβετε το γιατί.

Η εσωστρέφεια που υπήρχε στο διοικητικό σχήμα του πολυμετοχικού Παναθηναϊκού, διείσδυσε στις κερκίδες, στα Μέσα ενημέρωσης και γενικά, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη υπήρχε συζήτηση για το «τριφύλλι».

Όσοι προέβλεψαν πως αυτή η διχόνοια θα σταματήσει μετά την αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη, μάλλον λάθεψαν, αφού ο… κουρνιαχτός της αιφνίδιας απόσυρσης ακόμη υπάρχει.

Κάτι, που αποτυπώνεται έμπρακτα με το γκάλοπ του μεγαλύτερου αθλητικού site της χώρας.

Το www.sport-fm.gr, έκανε την εξής ερώτηση: «Συμφωνείτε με την αποχώρηση Βαρδινογιάννη από τον Παναθηναϊκό»; Τα αποτελέσματα δείχνουν ξεκάθαρα, την κατάσταση που επικρατούσε εδώ και τόσο καιρό στις τάξεις του κόσμου της ομάδας. 49.63% απάντησαν ΝΑΙ (4,069 ψήφοι), 50.37%% ΟΧΙ (4,130 ψήφοι).

Ο πλήρης διχασμός, δηλαδή. Κάτι, που ακόμη και στις κερκίδες, δεν ήταν κρυφό. Ίσα-ίσα. Είναι περσινό… φρούτο. Και ενδεχομένως, αρκετά αρχαιότερο… Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το παιχνίδι της περσινής περιόδου στις 22 Μαΐου, όταν για τα play off o Παναθηναϊκός υποδέχονταν τον ΠΑΟΚ και στο Ολυμπιακό Στάδιο εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους.

Οι οργανωμένοι έβριζαν εν χορό σε κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού την οικογένεια Βαρδινογιάννη, με το υπόλοιπο γήπεδο, να αντιδράει με αυτή την κίνηση και να γιουχάρει με την σειρά του τους οργανωμένους. Οι… ψιλές που ακολούθησαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ ήταν κάτι… φυσιολογικό, αφού όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού, για διοικητικούς κυρίως λόγους, μύριζαν μπαρούτι!

Το αξιοπερίεργο αλλά και επικίνδυνο της υπόθεσης όμως, είναι άλλο. Ακόμη και τώρα, μετά την οριστική αποχώρηση της οικογένειας Βαρδινογιάννη η οποία λύγισε από το μίσος των οπαδών της ομάδας, συνεχίζει να υπάρχει διχόνοια και στρατόπεδα. Σε blogs, φόρουμ, site, ραδιόφωνα, παντού. Στο δημοψήφισμα του www.sport-fm.gr οι μισοί πιστεύουν ότι καλά έκανε που έφυγε, ενώ οι άλλοι μισοί όχι. Κανείς δεν φαίνεται να κοιτάει την επόμενη μέρα.. Αυτό ήταν που «έτρωγε» και αν συνεχίσει να υπάρχει, θα «τρώει» τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια. Αυτός, ο επικίνδυνος διχασμός.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x