Stoiximan Super League

«Λαμπρό μέλλον, αλλά θέλουν δουλειά»

Τα καλύτερα λόγια για τους έξι νεαρούς ποδοσφαιριστές της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ που άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό είπε ο Νίκος Κολομπούρδας, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay».

Τα καλύτερα λόγια για τους έξι νεαρούς ποδοσφαιριστές της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ που άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό είπε ο Νίκος Κολομπούρδας, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay».

Αν και ο 40χρονος προπονητής έπλεξε το εγκώμιο των συγκεκριμένων παικτών, τόνισε πως ακόμη χρειάζονται πολλή δουλειά για να παίξουν σε υψηλό επίπεδο.

Η άποψή του για τους παίκτες, τους οποίους γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν:

Κώστας Παναγιωτούδης: «Είναι αμυντικός χαφ, αλλά ο κ. Μπόλονι τον χρησιμοποίησε κι ως επιτελικό. Εχει τη διάπλαση για να σταθεί στην πρώτη ομάδα. Το προσόν του είναι η μεγάλη αντοχή. Στις προπονήσεις αφήνει 1 χλμ. πίσω τους συμπαίκτες του. Επίσης, είναι τεχνικά καλός κι έχει ποδοσφαιρικό μυαλό. Δεν είναι ο αμυντικός χαφ που καταστρέφει μόνο το παιχνίδι του αντιπάλου».

Δημήτρης Πόποβιτς: «Είναι ένα αριστερό εξτρέμ τον οποίο βάζω να παίζει και με αντίθετο πόδι. Εχει ικανότητες. Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι στο ένας εναντίον ενός. Εχει τρομερή δεινότητα σε αυτό».

Βασίλης Παπαδόπουλος: «Ο παίκτης είναι… εκτελεστής, όμως θέλει δουλειά στη σωματική διάπλαση. Για όλα τα παιδιά χρειάζεται να επιδείξουμε υπομονή. Ο Παπαδόπουλος έχει έφεση στο γκολ, απλώς είναι μικρός για να πράξει κάτι τέτοιο στο επίπεδο της ανδρικής ομάδας».

Δημήτρης Πέλκας: «Παίζει εξαιρετικά ως επιτελικός μέσος. Στο 4-2-3-1 αγωνίζεται με ιδανικό τρόπο πίσω από τον σέντερ φορ. Είναι πολύ δυνατός κι έχει εξαιρετική κάθετη πάσα. Κάτι που δεν το βρίσκεις εύκολα στο ποδόσφαιρο. Επίσης, μπορεί να σκοράρει κιόλας, μια και κάνει... εξορμήσεις που συνήθως έχουν αποτέλεσμα».

Φάνης Τσαλδάρης: «Ο παίκτης προέρχεται από χιαστούς (χειρουργήθηκε πέρυσι) και τον χρησιμοποιούμε στην πρώτη ομάδα για να βρει τα πατήματά του. Είναι ένας καλός αμυντικός χαφ».

Χρήστος Ιντζίδης: «Είναι ένας ψηλός στόπερ, ο οποίος προπονείται τον τελευταίο καιρό με τον κ. Μπόλονι. Για να τον κρατάει τόσους μήνες, κάτι ξέρει. Απλώς θα παίζει σε μας, στη δεύτερη ομάδα, και του έχω πει ότι φέτος θα πρέπει να κάνει το κάτι παραπάνω για να μπορέσει να αγωνιστεί κάποια στιγμή στους μεγάλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x