Stoiximan Super League

Μπάντοβιτς: «Ζητούμενο η διάρκεια»

Η ήττα 2-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου, στη φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου, δεν προβλημάτισε τον προπονητή της Κέρκυρας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος τόνισε, ότι το αποτέλεσμα σε τέτοια παιχνίδια δεν παίζει ρόλο. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός με δηλώσεις του τόνισε: «Η ομάδα συνεχίζει στη λογική που δουλεύει μέχρι σήμερα. Το έχω πει πολλές φορές, ότι το ζητούμενό μας είναι η διάρκεια. Και η ισορροπία».

Η ήττα 2-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου, στη φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου, δεν προβλημάτισε τον προπονητή της Κέρκυρας, Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, ο οποίος τόνισε, ότι το αποτέλεσμα σε τέτοια παιχνίδια δεν παίζει ρόλο.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός με δηλώσεις του τόνισε: «Η ομάδα συνεχίζει στη λογική που δουλεύει μέχρι σήμερα. Το έχω πει πολλές φορές, ότι το ζητούμενό μας είναι η διάρκεια. Και η ισορροπία».

Παράλληλα ανέφερε ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο και δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να βελτιώσει την τελική της προσπάθεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπόζινταρ Μπάντοιβιτς στην επίσημη ιστοσελίδα της Κέρκυρας:

«Το αποτέλεσμα, σε τέτοια ματς, δεν με απασχολεί. Εμείς θελήσαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα και να δώσουμε χρόνο σε ορισμένους παίκτες, οι οποίοι, είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω “ελλείμματος” στη φυσική κατάσταση –όπως οι Μετίν, Μπάρκογλου, Αγρίτης, Γραμμόζης, Μαϊστόροβιτς- δεν είχαν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους. Ώστε, ενόψει της επιστροφής μας στις επίσημες υποχρεώσεις, και ρυθμό να αρχίσουν να αποκτούν και ετοιμότητα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εικόνα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Ήταν ένα ανοικτό ματς. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ σ’ ένα χρονικό σημείο, που παίζαμε με παίκτη λιγότερο, λόγω του τραυματισμού του Μπάρκογλου. Μετά, ισορροπήσαμε τον αγώνα και βγάλαμε κάποιες επικίνδυνες στιγμές, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα γρήγορη στην κόντρα, με αποτέλεσμα, σε μια στιγμή αδράνειας, να δεχτούμε και το δεύτερο. Στο β’ ημίχρονο βελτιωθήκαμε και, με την είσοδο κάποιων πιο έτοιμων παιδιών, ελέγξαμε το ρυθμό, βγάλαμε φάσεις, είχαμε δύο δοκάρια και, εν πάση περιπτώσει, νομίζω ότι αξίζαμε το γκολ».

Σε ότι αφορά την επιθετική αφλογιστία τόνισε:

«Εκεί που θα προβληματιζόμουν, είναι, εάν δεν δημιουργούσαμε τις προϋποθέσεις. Αν δεν “φτιάχναμε” ευκαιρίες. Το σημαντικό για μένα είναι η ομάδα να δημιουργεί και να έχει ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση. Απλά, πέραν της, σε κάποιες περιπτώσεις, ατυχίας, θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια. Το γκολ θα έρθει».

Ενώ ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του τονίζοντας ότι η ομάδα διαθέτει χαρακτήρα:

«Η ομάδα συνεχίζει στη λογική που δουλεύει μέχρι σήμερα. Το έχω πει πολλές φορές, ότι το ζητούμενό μας είναι η διάρκεια. Και η ισορροπία. Όχι ένα “δυνατό” φορμάρισμα σε μια δεδομένη χρονική στιγμή, το οποίο, όμως, θα το ακολουθήσει “κοιλιά”. Είμαστε σε καλό δρόμο. Μια ομάδα που στον αγωνιστικό χώρο, διαθέτει στυλ και χαρακτήρα...».

Ρεπό και αγωνία για Μπάρκογλου

Μετά τη φιλική αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας, θα έχουν διήμερο ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη (6/09).

Σε ότι αφορά τον τραυματισμό του Γιώργου Μπάρκογλου στο χέρι, τη Δευτέρα θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x