Stoiximan Super League

Προβλημάτισε η Κέρκυρα άρεσε ο Βόλος

Τη νίκη 2-0 πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου, επί της Κέρκυρας, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Πανθεσσαλικό. Η ομάδα του Χάβι Γκράθια παρουσίασε το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο, σε αντίθεση με τους «Φαίακες», οι οποίοι εξαιτίας των πολλών αλλαγών είχαν αρκετά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία. Οι Νταρμπιόν και Ουμπίντες ήταν οι σκόρερ για τους γηπεδούχους.

Τη νίκη 2-0 πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου, επί της Κέρκυρας, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Πανθεσσαλικό.

Η ομάδα του Χάβι Γκράθια παρουσίασε το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο, σε αντίθεση με τους «Φαίακες», οι οποίοι εξαιτίας των πολλών αλλαγών είχαν αρκετά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία.

Οι Νταρμπιόν και Ουμπίντες ήταν οι σκόρερ για τους γηπεδούχους.

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ο Ολυμπιακός Βόλου απέκτησε τον έλεγχο και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 15ο λεπτό με τον Νταρμπιόν, ο οποίος με μακρινό σουτ νίκησε τον Μάριο Γκαλίνοβιτς στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της ομάδας του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας, ο Ουμπίντες, μετά από σέντρα του Μπρέσκα με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα των δύο ομάδων δεν διαφοροποιήθηκε ιδιαίτερα και ο Μπρέσκα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 61΄για να κάνει το 3-0, όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της Κέρκυρας.

Οκτώ λεπτά αργότερα ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να χάσουν μεγάλη ευκαιρία με τον Λαμπρόπουλο να σημαδεύει το δοκάρι. Μια ακόμη καλή στιγμή δημιουργήθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν και πάλι ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας στάθηκε άτυχος και είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Χ. Γκραθία): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Τομάς (82’ Ανδρίκος), Κάσκιο (64’ Άλβαρεζ), Νταρμπιόν (87’ Κοτζαθανάσης), Ουμπίντες, Μπρέσκα (84’ Αναστασίου), Ακόστα (87’ Νάκας), Ρόκας (33’ λ.τ. Ζέρης), Σέλεζι, Μαρτίν

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ (Μπ. Μπάντοβιτς): Γκαλίνοβιτς(66’ Αναστασόπουλος), Μπουκουβάλας (66’ Γκουστάβο), Σακελλαρίου (59’ Κοντοδήμος), Μαϊστόροβιτς, Ζιάμπαρης (46’ Βέντσελ), Οσμάν, Γραμμόζης (46’ Λόβιν), Μετίν (66’ Χαμπλ), Μπάρκογλου (29’ λ.τ.Μαζνόφ), Αγρίτης (59’ Λαμπρόπουλος), Ιωάννου (59’ Γιάντσης)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x