Stoiximan Super League

«Ευχάριστη έκπληξη ο Νάτσο»!

Με ικανοποίηση υποδέχθηκε την επιστροφή του Νάτσο Γκαρσία στον Άρη, ο Σάκης Τσιώλης. Μιλώντας με το τέλος του φιλικού με την Δόξα Δράμας (1-1), ο τεχνικός των «κίτρινων» αναφέρθηκε επίσης στο ντεμπούτο του Γιάκομπ λέγοντας πως «θέλει χρόνο», όπως και στο ενδεχόμενο νέας μεταγραφής: «Ένας καλός παίκτης χωράει πάντα στην ομάδα».

Με ικανοποίηση υποδέχθηκε την επιστροφή του Νάτσο Γκαρσία στον Άρη, ο Σάκης Τσιώλης.

Μιλώντας με το τέλος του φιλικού με την Δόξα Δράμας (1-1), ο τεχνικός των «κίτρινων» αναφέρθηκε επίσης στο ντεμπούτο του Γιάκομπ λέγοντας πως «θέλει χρόνο», όπως και στο ενδεχόμενο νέας μεταγραφής: «Ένας καλός παίκτης χωράει πάντα στην ομάδα».


Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την εικόνα του Άρη: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και μείναμε πίσω στο σκορ. Θα συναντήσουμε ομάδες σαν τη Δόξα και πρέπει να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε το συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού».

Για την επανεμφάνιση του Νάτσο Γκαρσία: «Η εμφάνιση του Γκαρσία αποτελεί για εμάς μία ευχάριστη έκπληξη. Μπήκε μέσα και άλλαξε το παιχνίδι μας, καθώς με την απόδοσή του ανέβασε όλη την ομάδα».

Για το ντεμπούτο του Βίκτορας Γιάκομπ: «Θέλει ακόμη χρόνο για να είναι έτοιμος. Και γι’ αυτόν αλλά και για τον Γκαρσία εξαρτάται από τους ίδιους και τη συμπεριφορά τους τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά, το πότε θα είναι έτοιμοι να μπουν κανονικά στην ομάδα. Προσπαθούμε να τους εντάξουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί τα περιθώρια είναι στενά».

Για το τι σηματοδοτεί η αποχώρηση του Βανγκέλι: «Ο Νέτο θα επιστρέψει στη φυσική του θέση αυτή του δεξιού μπακ. Μετά την αποχώρηση του Βανγκέλι πρέπει να παίξει εκεί και να εξαργυρώσει και το συμβόλαιό του, καθώς εκεί μπορεί να δείξει περισσότερα πράγματα».

Για την πιθανότητα ακόμα μίας μεταγραφικής κίνησης: «Ένας καλός παίκτης χωράει πάντα στην ομάδα Ο Αρης πάντα περιμένει και ετοιμάζεται για μια τέτοια περίπτωση».

Για το αυριανό φιλικό με την Αναγέννηση Επανομής: «Θα υπάρξουν πολλές αλλαγές. Αυτά τα δύο φιλικά προγραμματίστηκαν προκειμένου οι παίκτες να είναι σε ετοιμότητα από τη στιγμή που την Τρίτη να ξεκινάει η προετοιμασία μας για τον αγώνα με τον Ατρόμητο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x