Stoiximan Super League

«Ζωήρεψε» η Νέα Μεσήμβρια

Δεν ήταν λίγοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ που παρακολούθησαν την πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ομάδας στις νέες εγκαταστάσεις του συλλόγου στη Νέα Μεσήμβρια. Απουσίαζαν οι διεθνείς και ο Μπόλονι (επιστρέφει αύριο), θεραπεία έκαναν οι Βιεϊρίνια και Αθανασιάδης οι οποίοι ήταν τα τελευταία θύματα θλάσεων, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ίβιτς, Παπάζογλου και Σταφυλίδης. Τι φοβούνται για Φωτάκη...

Δεν ήταν λίγοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ που παρακολούθησαν την πρώτη ανοιχτή προπόνηση της ομάδας στις νέες εγκαταστάσεις του συλλόγου στη Νέα Μεσήμβρια.

Απουσίαζαν οι διεθνείς και ο Μπόλονι (επιστρέφει αύριο), θεραπεία έκαναν οι Βιεϊρίνια και Αθανασιάδης οι οποίοι ήταν τα τελευταία θύματα θλάσεων, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Ίβιτς, Παπάζογλου και Σταφυλίδης.

Εν τω μεταξύ στον ΠΑΟΚ απεύχονται να έχει υποστεί ζημιά ο Φωτάκης.

Ο διεθνής μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην σημερινή προπόνηση της Εθνικής, υποβλήθηκε σε μαγνητική, τα αποτελέσματα των οποίων δεν έδειξαν κάτι σοβαρό (βλ. θλάση). Ωστόσο στο ιατρικό επιτελείο του «Δικεφάλου» δεν πρόκειται να ησυχάσουν μέχρι να επανεξεταστεί ο παίκτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x