Stoiximan Super League

«Ριέρα ή Ντρέντε»

Ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί κρούση από άνθρωπο που εκπροσωπούσε την Γαλατασάραϊ για την παραχώρηση του Άλμπερτ Ριέρα. Παρά τις πληροφορίες ότι σύντομα θα έφτανε επίσημη πρόταση από τον τουρκικό σύλλογο για τον Ισπανό άσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Κι όμως πλέον υπάρχει εξήγηση… Σημερινά δημοσιεύματα τουρκικών ΜΜΕ φέρνουν την Γαλατάσαραϊ να μην εξετάζει την απόκτηση μόνο του Άλμπερτ Ριέρα αλλά και του Ντρέντε από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί κρούση από άνθρωπο που εκπροσωπούσε την Γαλατασάραϊ για την παραχώρηση του Άλμπερτ Ριέρα. Παρά τις πληροφορίες ότι σύντομα θα έφτανε επίσημη πρόταση από τον τουρκικό σύλλογο για τον Ισπανό άσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Κι όμως πλέον υπάρχει εξήγηση… Σημερινά δημοσιεύματα τουρκικών ΜΜΕ φέρνουν την Γαλατάσαραϊ να μην εξετάζει την απόκτηση μόνο του Άλμπερτ Ριέρα αλλά και του Ντρέντε από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ολλανδός άσος έχει επιστρέψει στο ρόστερ της «βασίλισσας» μετά από τον υποβιβασμό της Έρκουλες στη Σεγούντα Ντιβισιόν στην Ισπανία και –όπως αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα- αποτελεί στόχο της τουρκικής ομάδας.

Δεν διευκρινίζεται εάν ο Ολλανδός άσος θα αποκτηθεί με μεταγραφή από την Γαλατά ή αρχικά ως δανεικός και στη συνέχεια με χρήση ρήτρας απόκτησης.

Η απόφαση θα ληφθεί από τον Φατίχ Τερίμ και τον πρόεδρο της ομάδας μετά από επικοινωνία που θα έχουν…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x