Stoiximan Super League

Έτσι… ξαναβλέπεις ΑΕΚ στην Πάτρα!

Μετά από οκτώ σχεδόν χρόνια, η ΑΕΚ επιστρέφει για παιχνίδι -έστω φιλικό- στην Αγυιά (πέρυσι είχε αγωνιστεί με την Κέρκυρα στο Παμπελοποννησιακό) και οι φίλοι της στην Πάτρα ετοιμάζονται να δείξουν πόσο… μαύρα μάτια έκαναν να τη δουν! Προς εξυπηρέτησή τους, λοιπόν, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων του φιλικού της Τετάρτης με την Παναχαϊκή, για τον εορτασμό 120 χρόνων από την ίδρυση του πατρινού συλλόγου.

Μετά από οκτώ σχεδόν χρόνια, η ΑΕΚ επιστρέφει για παιχνίδι -έστω φιλικό- στην Αγυιά (πέρυσι είχε αγωνιστεί με την Κέρκυρα στο Παμπελοποννησιακό) και οι φίλοι της στην Πάτρα ετοιμάζονται να δείξουν πόσο… μαύρα μάτια έκαναν να τη δουν!

Προς εξυπηρέτησή τους, λοιπόν, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων του φιλικού της Τετάρτης με την Παναχαϊκή, για τον εορτασμό 120 χρόνων από την ίδρυση του πατρινού συλλόγου.


Αυτή αναφέρει:

«Οι φίλαθλοι οι οποίοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Παναχαϊκή-ΑΕΚ (Τετάρτη 31/8, 20.30) μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για τις θύρες 4,5,6 στην τιμή των 10 € την ημέρα του αγώνα από τα ακόλουθα σημεία:

Από τις 10.00 έως τις 15.00 στα γραφεία της Παναχαϊκής (Αρχ. Μακαρίου & Κιτίου).

Από τις 18.00 έως την έναρξη του αγώνα σε ειδικό εκδοτήριο στο γήπεδο της Αγυιάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x