Stoiximan Super League

Βιέιρα: «Μεγάλη ευκαιρία ο ΠΑΟ»

Σαν μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του, χαρακτήρισε ο Ούγκο Βιέιρα το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους «πράσινους». «Είναι αλήθεια πως υπάρχουν επαφές. Θα ήταν μεγάλη ευκαιρία για μένα να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό» είπε ο επιθετικός της Ζιλ Βιθέντε σε γαλλικά Μέσα. Με κολακευτικά λόγια για τον Βιέιρα, μίλησε και ο συμπατριώτης του, Ρομόλντ Πεϊσέ. «Πιέζει την άμυνα και είναι πολύ καλό τεχνικά», δήλωσε. Ευχές για επιτυχίες στον Τζόρβα από την ΠΑΕ.

Σαν μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του, χαρακτήρισε ο Ούγκο Βιέιρα το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους «πράσινους».

«Είναι αλήθεια πως υπάρχουν επαφές. Θα ήταν μεγάλη ευκαιρία για μένα να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό» είπε ο επιθετικός της Ζιλ Βιθέντε σε γαλλικά Μέσα.

Με κολακευτικά λόγια για τον Βιέιρα, μίλησε και ο συμπατριώτης του, Ρομόλντ Πεϊσέ. «Πιέζει την άμυνα και είναι πολύ καλός τεχνικά», δήλωσε.

Απο εκεί και πέρα, ο Βιέιρα, εκτιμάει πολύ τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και το λέει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, αφού και ο Πορτογάλος τεχνικός τον έχει νούμερο ένα στη λίστα του για την επίθεση του Παναθηναϊκού. «Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι μεγάλος προπονητής», είπε κλείνοντας, ο επιθετικός της Ζιλ Βιθέντε δείχνοντας πόσο θέλει να έρθει στην Ελλάδα κια να συνεργαστεί μαζί του.

Στη συνέχεια, ο συμπατριώτης του και τερματοφύλακας της Ακαντέμικα, Ρομόλντ Πεισέ, είπε για τον στράικερ που ενδιαφέρονται οι πράσινοι. «Είναι πολύ καλός τεχνικά. Πιστεύω ότι έχει μεγάλες δυνατότητες. Ακόμα και αν δεν κάνει μεγάλο παιχνίδι, είναι πολύ δραστήριος. Πιέζει την άμυνα. Αν και αγωνίζεται ως επιθετικός είναι περισσότερο ένας παίκτης που παίζει περιφερειακά, ξέρει να αγωνίζεται και ως μεσοεπιθετικός. Έχει πολύ ενδιαφέρον προφίλ. Είναι ένας παίκτης ικανός να “εξοντώσει” τους αντιπάλους του και έχει ακόμα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης».

Ευχές για το «δικό τους παιδί»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την μεταγραφή του Τζόρβα στην Παλέρμο, εκδίδοντας και μια ανακοίνωση για τον τερματοφύλακα που… «Συνέδεσε την σταδιοδρομία του με τον Παναθηναϊκό, από τα παιδικά του χρόνια».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Αλέξανδρου Τζόρβα στην Παλέρμο. Ευχόμαστε στον Έλληνα διεθνή ποδοσφαιριστή που συνέδεσε την σταδιοδρομία του με τον Παναθηναϊκό από τα παιδικά του χρόνια, κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x