Stoiximan Super League

Τέλος ο Σαβίνι

Παρελθόν και τυπικά αποτελεί ο Μίρκο Σαβίνι από τον ΠΑΟΚ, αφού η προσφορά του Ιταλού μπακ στα δυο χρόνια παρουσίας του στους Θεσσαλονικείς δεν ήταν η αναμενόμενη. Μετά από την τελευταία συνάντηση με τον Ζήση Βρύζα, επήλθε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του, με τον «Δικέφαλο» να γλιτώνει 330.000 ευρώ. Επαφές με Ίντερ για Ρίβας. «Πρώτη» στη Νέα Μεσήμβρια.

Παρελθόν και τυπικά αποτελεί ο Μίρκο Σαβίνι από τον ΠΑΟΚ, αφού η προσφορά του Ιταλού μπακ στα δυο χρόνια παρουσίας του στους Θεσσαλονικείς δεν ήταν η αναμενόμενη. Μετά από την τελευταία συνάντηση με τον Ζήση Βρύζα, επήλθε συμφωνία για τη λύση του συμβολαίου του, με τον «Δικέφαλο» να γλιτώνει 330.000 ευρώ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Μίρκο Σαβίνι. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του».

Επαφές με Ίντερ για Ρίβας

Σε επαφές με την Ίντερ για απόκτηση του Νέλσον Ρίβας βρίσκεται ο ΠΑΟΚ. Την υπόθεση έχει αναλάβει ο Ζήσης Βρύζας με τον ιταλικό σύλλογο να εμφανίζεται διατεθειμένος να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του 28χρονου κεντρικού αμυντικού (ένα εκατ. ευρώ οι ετήσιες απολαβές του) για να απεμπλακεί από τον Κολομβιανό.

«Πρώτη» στη Νέα Μεσήμβρια

Ιδιαίτερη είναι η αυριανή μέρα, αφού ο ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει την πρώτη προπόνηση στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του συλλόγου στη Νέα Μεσήμβρια. Σε αυτήν δεν θα πάρουν μέρος οι διεθνείς και αρκετοί από όσους αγωνίστηκαν κατά της Ξάνθης αφού έχουν εξασφαλίσει μια μέρα επιπλέον ξεκούρασης. Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι προπονήσεις όλων των ποδοσφαιρικών τμημάτων θα φιλοξενούνται στο νέο σπίτι της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x