Stoiximan Super League

«Ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που πρέπει»

Πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει το καλό του πρόσωπο τόσο στους ομίλους του Europa League, όσο και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας είναι ο Ντιέγκο Αρίας. Ο μέσος του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε ότι η κούραση επηρέασε τις προσπάθειες των συμπαικτών του κόντρα στη SKODA Ξάνθη, ενώ ανέλυσε την τακτική των Θεσσαλονικέων στη ρεβάνς με την Καρπάτι Λβιβ.

Πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ θα παρουσιάσει το καλό του πρόσωπο τόσο στους ομίλους του Europa League, όσο και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας είναι ο Ντιέγκο Αρίας.

Ο μέσος του «Δικεφάλου του Βορρά» τόνισε ότι η κούραση επηρέασε τις προσπάθειες των συμπαικτών του κόντρα στη SKODA Ξάνθη, ενώ ανέλυσε την τακτική των Θεσσαλονικέων στη ρεβάνς με την Καρπάτι Λβιβ.

Μιλώντας στον “Sport103.fm”, ο Αργεντινός χαφ είπε:

Για τα θετικά αποτελέσματα:
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί τα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν λίγο περίπλοκα, ειδικά αυτό με την Καρπάτι. Με την Ξάνθη υπήρχε κούραση, αλλά πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και τέλος καλό όλα καλά».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας:
«Ο ΠΑΟΚ με την Καρπάτι έπαιξε έξυπνα. Δεν εστίασε στο να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο αλλά να παίξει έξυπνο ποδόσφαιρο και όταν μας δόθηκε η ευκαιρία κάναμε τη δουλειά μας. Αυτό είχε φανεί και στις προπονήσεις, ότι πάμε για να παίξουμε έξυπνα. Προς στιγμήν με το που έγιναν όλα αυτά και μπήκαμε μέσα στο ημίχρονο, σα να σκοτείνιασε κάτι γύρω μου. Το ξεπεράσαμε γρήγορα όμως, είχαμε την ψυχολογία για να πετύχουμε γκολ, ανεβάσαμε στροφές και μετά το γκολ του Μπαλάφα, όλα έγιναν αυτόματα».

Για το τι άλλαξε στη ρεβάνς με την Καρπάτι:
«Όλοι είχαν καταλάβει πολύ καλά ότι η Καρπάτι θα το διεκδικούσε. Ήθελαν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα. Ίσως να εγκλωβιστήκαμε στο ότι πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να πάρουμε την πρόκριση. Μετά το γκολ της Καρπάτι, ξυπνήσαμε, νιώσαμε τον κίνδυνο, μπήκε το γκολ και όλη η εικόνα μας άλλαξε. Η Καρπάτι στο πρώτο ημίχρονο είχε την κυριαρχία».

Για τους αντιπάλους στους ομίλους του Europa League:
«Είναι ένα πολύ δυνατό γκρουπ. Το γνωρίζουμε αυτό, δεν έχουμε παρά να εμπιστευτούμε τις δυνάμεις μας. Είμαι αισιόδοξος ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτός που πρέπει».

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη:
«Η Ξάνθη δεν μπήκε μέσα για να χάσει. Είναι πολύ καλή ομάδα. Οι παίκτες της πίστευαν ότι άξιζαν τη νίκη. Εμείς έχουμε ήδη κάποια παιχνίδια στην πλάτη μας, για αυτό φάνηκε ότι η επιτυχία ήρθε με άγχος. Σημασία, πάντως, έχει η πρώτη νίκη. Δεν ανησυχώ καθόλου για το μέλλον, δεν θέλω να κάνω κακές σκέψεις, θέλω να απολαύσω τις νίκες. Στην πορεία θα έρθει και το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο, προς το παρόν ας απολαύσουμε τις επιτυχίες».

Για το πότε θα είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ:
«Είναι παράλογο και αφύσικο σε μία καινούργια ομάδα, αφού είναι λίγος ο καιρός που δουλεύομε καινούργια πράγματα να είναι έτοιμη. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν, γίνεται πολύ δουλειά, αλλά έχουμε ακόμα να δούμε πάρα πολλά και να ανεβούμε πολλά επίπεδα. Δε μπορώ να πω σε τι ποσοστό ετοιμότητας είμαστε. Δουλεύουμε ούτως ώστε κάποια στιγμή να φτάσουμε στο 100% η τουλάχιστον να το πλησιάσουμε σε μεγάλο βαθμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x