Stoiximan Super League

Ο Βάργκας… και οι άλλοι!

Ο Κολομβιανός σίγουρα θα υπάρχει από Δευτέρα στα Σπάτα. Για τις υπόλοιπες προσθήκες (που επίσης θα ήθελε ο Χιμένεθ να γίνουν και να βρεθούν εκεί) «έχει ο Θεός». Αντίθετα με τον Μεγαλοδύναμο, βέβαια, η ΑΕΚ… δεν έχει κι έτσι ο Ανδαλουσιανός συνεχίζει -προς το παρόν τουλάχιστον- να πορεύεται στις προπονήσεις από Δευτέρα με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Ο Κολομβιανός σίγουρα θα υπάρχει από Δευτέρα στα Σπάτα.

Για τις υπόλοιπες προσθήκες (που επίσης θα ήθελε ο Χιμένεθ να γίνουν και να βρεθούν εκεί) «έχει ο Θεός».

Αντίθετα με τον Μεγαλοδύναμο, βέβαια, η ΑΕΚ… δεν έχει κι έτσι ο Ανδαλουσιανός συνεχίζει -προς το παρόν τουλάχιστον- να πορεύεται στις προπονήσεις από Δευτέρα με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Παρά την απόκτηση του Βάργκας (και το κενό που μαζεύει κάπως στο κέντρο) αλήθεια είναι πως τον Χιμένεθ δεν θα τον… πείραζε ιδιαίτερα να αποκτηθούν επίσης ένας ακόμα χαφ κι ένας επιθετικός (ει δυνατόν με ευχέρεια να παίζει και στα άκρα). Επειδή, ωστόσο, μάλλον θα «πείραζε» το προβληματικό (όπως το περιέγραψε γλαφυρά και η «Sportday») ταμείο της ΠΑΕ, δεν θα πρέπει να αναμένονται εκπλήξεις μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου την Τετάρτη.

Αντίθετα, λιγότεροι περιορισμοί στην… αισιοδοξία των φίλων της ΑΕΚ μπορούν να υπάρχουν μέχρι τις 15 Σεπτέμβρη, όταν και λήγει η προθεσμία για τους ελεύθερους παίκτες. Μέχρι τότε θα μελετώνται τέτοιοι που προτείνονται από μάνατζερ ή έχουν εντοπιστεί από τον Άρναρ Γκρέταρσον και θα (συνεχίσουν να) παρακολουθούνται όσοι μπορεί να προκύψουν από τον υποβιβασμό Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας (Μόνχε, Ούμπιντες, Άλβαρες).

Όπως και να ‘χει, το μόνο σίγουρο είναι πως ο Μανόλο Χιμένεθ θα συνεχίσει να δουλεύει με την ελπίδα να… κάτσει τελικά κάποια βολική περίπτωση -αλλά και το ενδεχόμενο στο μυαλό να μείνει τελικά με όσους «κιτρινόμαυρους» διαθέτει.

Αυτοί -συμπεριλαμβανομένου και του Βάργκας, που έκανε την πρώτη του προπόνηση την Παρασκευή και θα ξεκινήσει πλέον να ενσωματώνεται στην ομάδα- θα κάνουν καιρό να επιστρέψουν στα επίσημα ματς (στις 11 Σεπτεμβρίου, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος), αλλά τη Δευτέρα θα επιστρέψουν μετά το διήμερο ρεπό τους στις προπονήσεις. Όλοι μαζί, δε (και ειδικότερα ο Κολομβιανός) θα ξεκινήσουν να προετοιμάζονται και για την επιστροφή στη… δράση, στο φιλικό της Τετάρτης (20:30) με την Παναχαϊκή για τον εορτασμό 120 χρόνων από την ίδρυσή της πατρινής ομάδας.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x