Stoiximan Super League

«Λόλο», θα μας… λολάνεις!

Ναι, τα γκολ των Ριέρα και Φραγκουλάκη μας έκαναν να… τρίβουμε τα μάτια μας. Ναι, το τέρμα του Σίλβα Τζούνιορ, στο 90', ήταν αυτό που έκρινε το αποτέλεσμα στον αγώνα του Πανιωνίου με τον Εργοτέλη. Και οι τρεις θα μπορούσαν να είναι οι MVP της αναμέτρησης της Νέας Σμύρνης, αφού, ξέχωρα από τα γκολ τους, ήταν, γενικά, αρκετά καλοί. Όχι, όμως, όταν υπάρχει αυτός ο Εστογιανόφ!

Ναι, τα γκολ των Ριέρα και Φραγκουλάκη (δευτερόλεπτα αφού πέρασε στο ματς) μας έκαναν να… τρίβουμε τα μάτια μας.

Ναι, το τέρμα του Σίλβα Τζούνιορ, στο 90', ήταν αυτό που έκρινε το αποτέλεσμα (2-2) στον αγώνα του Πανιωνίου με τον Εργοτέλη.

Και οι τρεις θα μπορούσαν να είναι οι MVP της αναμέτρησης της Νέας Σμύρνης, αφού, ξέχωρα από τα γκολ τους, ήταν, γενικά, αρκετά καλοί.

Όχι, όμως, όταν υπάρχει αυτός ο Εστογιανόφ!

Ο Ουρουγουανός ήταν και πάλι -όπως και στα πρόσφατα φιλικά των «κυανέρυθρων» με Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό Βόλου- όλα τα λεφτά από δεξιά (κι όχι μόνο).

Πλαγιοκοπούσε την άμυνα των Κρητικών, «έφτιαχνε» παιχνίδι… έσκασε και τις γνωστές ντριμπλίτσες του, αποδεικνύοντας, για άλλη μία φορά, πόσο τυχερός είναι ο Πανιώνιος που τον ξαναέχει στο ρόστερ του.

Και το κυριότερο;

Βοηθάει τους Ριέρα και Κουμορτζί, με τους οποίους φαίνεται πως σε λίγο καιρό, απλά, θα συνεργάζεται… άψογα, να απελευθερωθούν και να αποδώσουν πολύ καλύτερα, σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x