Stoiximan Super League

Δείχνει 11άδα

Τα τελικά πλάνα του για τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα κάνει από σήμερα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προπονητής ξέρει ότι χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να ανατρέψει το 3-0 του πρώτου αγώνα στο Ισραήλ και να μπει η ομάδα του στους ομίλους του Europa League, ωστόσο, προτίθεται να παρατάξει ένα επιθετικογενές σχήμα και να διεκδικήσει όσες πιθανότητες πρόκρισης του αναλογούν.

Τα τελικά πλάνα του για τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα κάνει από σήμερα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος προπονητής ξέρει ότι χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να ανατρέψει το 3-0 του πρώτου αγώνα στο Ισραήλ και να μπει η ομάδα του στους ομίλους του Europa League, ωστόσο, προτίθεται να παρατάξει ένα επιθετικογενές σχήμα και να διεκδικήσει όσες πιθανότητες πρόκρισης του αναλογούν.

Με πίεση από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης θέλει να υποδεχθεί τους Ισραηλινούς ο Φερέιρα και για το λόγο αυτό θέλει οι παίκτες του να επιτεθούν από την αρχή. Ένα γρήγορο γκολ μπορεί να αλλάξει τάχιστα την εικόνα της ρεβάνς, αφού θα κάνει τους «πράσινους» να πιστέψουν στην ανατροπή, αλλά και θα προσθέσει άγχος στους αντιπάλους τους, ενώ θα πάρει άμεσα και τη βοήθεια των οπαδών.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» προτίθεται να βάλει αμυντικό χαφ τον Κατσουράνη, ώστε να έχει την πρώτη πάσα από την άμυνα, που δεν μπορούν να του προσφέρουν Σιμάο και Βιτόλο, ενώ με Ζέκα-Νίνη ως εσωτερικούς μέσους κερδίζει σε ταχύτητα και δημιουργικότητα. Λέτο και Κουίνσι στα άκρα θα προσπαθήσουν να ταλαιπωρήσουν όσο μπορούν περισσότερο τα μπακ της Μακάμπι, ενώ ο Τοτσέ θα είναι ο δέκτης των προσπαθειών των συμπαικτών του, στην κορυφή της επίθεσης. Ο Τζόρβας θα κάτσει και πάλι κάτω από τα δοκάρια, με τους Σπυρόπουλο και Βύντρα στα άκρα της άμυνας και τους Μπουμσόνγκ-Καντέ κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην τετράδα αυτή δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και κάποια έκπληξη, κυρίως με τον Σεϊταρίδη, ο οποίος είναι πιο επιθετικό μπακ.

Κανένα θέμα με Λέτο-Κατσουράνη

Τα σενάρια… επιστημονικής φαντασίας που ήθελαν τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να είναι δυσαρεστημένος με την απόδοση των Σεμπάστιαν Λέτο και Κώστα Κατσουράνη διέψευδαν επισήμως από την ΠΑΕ. «Ποτέ δεν έγινε αυτό. Ο προπονητής στη συζήτηση που είχε με τη διοικούσα επιτροπή και τον πρόεδρο δεν αναφέρθηκε σε ονόματα παικτών» τονιζόταν από το στρατόπεδο του “τριφυλλιού”.

Ο Ανάκογλου και οι φευγάτοι

Σε διαρκείς επαφές με τον Πανσερραϊκό για τον Γιώργο Ανάκογλου βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες οι «πράσινοι». Ο νεαρός χαφ ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό και για το λόγο αυτόν γίνονται προσπάθειες να αποκτηθεί από τώρα και να παραμείνει δανεικός για έναν χρόνο στα «λιοντάρια», πριν μετακομίσει στην Παιανία.

Αντίθετα, σε αναζήτηση ομάδων για να παραχωρηθούν οι Πλεσί, Μελίσσης και Δημούτσος βρίσκεται ο Δημήτρης Γόντικας. Κανένας από τους τρεις δεν βρίσκεται στα πλάνα του Φερέιρα, ενώ ο Γάλλος χαφ ξέρει ότι δεν πρόκειται να πάρει ούτε λεπτό συμμετοχής.


Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x