Stoiximan Super League

Έχει μέλλον η Κέρκυρα

Την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας, είχε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην φιλική αναμέτρηση με την Κασσιόπη (1-0). Μετά το φιλικό του Σαββάτου με τον Άρη αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές ξεκουράστηκαν, δίνοντας τη δυνατότητα σε παίκτες της ομάδας Κ20 να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να δείξουν ότι η ομάδα έχει μέλλον.

Την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας, είχε ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην φιλική αναμέτρηση με την Κασσιόπη (1-0).

Μετά το φιλικό του Σαββάτου με τον Άρη αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές ξεκουράστηκαν, δίνοντας τη δυνατότητα σε παίκτες της ομάδας Κ20 να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να δείξουν ότι η ομάδα έχει μέλλον.

Οι Χανδρινός, Γεωργακόπουλος, Κούδας και Μπαλανίκας, αγωνίστηκαν για ένα ημίχρονο με τον πρώτο να σημειώνει και το γκολ της νίκης.

Ο Μπάντοβιτς, είχε την ευκαιρία να δει ορισμένους παίκτες του σε περισσότερες από μία θέσεις και να δοκιμάσει περισσότερα σχήματα. Ο Γιάντσης αγωνίστηκε τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και δεξιά, ο Χαμπλ ως αμυντικό χαφ και στόπερ, ενώ ο νεοαποκτηθείς Οσμάν, στο πρώτο μέρος που αγωνίστηκε, τοποθετήθηκε στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Ζιάμπαρη.

Η προετοιμασία της Κέρκυρας θα συνεχιστεί την Τρίτη (23/08) με απογευματινή προπόνηση.

ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ: Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Ζιάμπαρης, Οσμαν (36’ Κούδας), Σακελλαρίου (36’ Μπαλανίκας), Αρμένης, Χαμπλ, Πατηνιώτης, Φλαβίνιο, Χανδρινός (36’ Γεωργακόπουλος), Γιάντσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x