Stoiximan Super League

«Σεντονάτο» φιλικό

Πρόβα Champions League κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ίντερ (19:00, Novasports1/NovaΣΠΟΡ FM 94.6), την οποία μπορεί να συναντήσει και στο μέλλον αφού είναι μία από τις υποψήφιες αντιπάλους του στη φάση των ομίλων. Στο πιο δυνατό φιλικό μέχρι τώρα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει τη δυνατότητα να μετρήσει δυνάμεις απέναντι σε ένα «μεγαθήριο», αλλά και να δει τον Γέστε σε ρόλο αντι-Ιμπαγάσα.

Πρόβα Champions League κάνει σήμερα ο Ολυμπιακός κόντρα στην Ίντερ (19:00, Novasports1/NovaΣΠΟΡ FM 94.6), την οποία μπορεί να συναντήσει και στο μέλλον αφού είναι μία από τις υποψήφιες αντιπάλους του στη φάση των ομίλων.

Στο πιο δυνατό φιλικό μέχρι τώρα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει τη δυνατότητα να μετρήσει δυνάμεις απέναντι σε ένα «μεγαθήριο», αλλά και να δει τον Γέστε σε ρόλο αντι-Ιμπαγάσα.

Ο Ισπανός χαφ θα αναλάβει να κάνει όλο το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» και να δείξει ότι έχει βελτιωθεί από πλευράς φυσικής κατάστασης. Παρά τις απουσίες των τραυματιών Τοροσίδη, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ και Ριέρα, ο Βαλβέρδε θέλει να παρουσιάσει η ομάδα του ταχύτητα, πίεση και καλή κυκλοφορία απέναντι σε μια ομάδα που θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με εκείνη που θα κληρωθούν οι πρωταθλητές Ελλάδος από το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας.

Στο 4-2-3-1 που θα παρατάξει ο Ισπανός τεχνικός, ο Κοστάντσο θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, Μανιάτης-Μέλμπεργκ-Παπαδόπουλος-Χολέμπας θα είναι η τετράδα στην άμυνα, Μοντέστο-Γέστε το δίδυμο των χαφ με τον Φουστέρ λίγο πιο μπροστά, Μιραλάς αριστερά, Χαβίτο δεξιά και Πάντελιτς στην κορυφή.

Από την άλλη πλευρά, ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι θα ξεκινήσει στο αγαπημένο του 3-4-3 τους Ζούλιο Σέζαρ στο τέρμα, Ρανόκια-Σάμουελ-Κίβου σέντερ μπακ, Σαντόν-Καμπιάσο- Μότα-Ζανέτι το χώρο του κέντρου και Άλβαρες-Πατσίνι-Πάντεφ επιθετική τριπλέτα. Παρά τις απουσίες του ο Ιταλός τεχνικός θα βάλει δύσκολα στους Πειραιώτες, οι οποίοι καλούνται να βγάλουν φάσεις σε μια πολύ δυνατή άμυνα, αλλά και να σταματήσουν τον «δαίμονα» Άλβαρες και το «θωρηκτό» Πατσίνι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x