Stoiximan Super League

«Θα κυνηγήσουμε ένα γκολ»

Να πετύχει ένα τουλάχιστον γκολ προκειμένου να κάνει πιο εύκολο το έργο του εν όψει της ρεβάνς, είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αυτό δήλωσε κατά την αναχώρηση της ομάδας ο Γιόσου Σαριέγκι, ο οποίος συμπλήρωσε πως οι «πράσινοι» είναι σε καλή κατάσταση. Για πρόκριση-εξιλέωση έκανε λόγο ο Καντέ.

Να πετύχει ένα τουλάχιστον γκολ προκειμένου να κάνει πιο εύκολο το έργο του εν όψει της ρεβάνς, είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Αυτό δήλωσε κατά την αναχώρηση της ομάδας ο Γιόσου Σαριέγκι, ο οποίος συμπλήρωσε πως οι «πράσινοι» είναι σε καλή κατάσταση.

«Ο χρόνος κυλάει υπέρ μας», είπε αρχικά ο αρχηγός του «τριφυλλιού», ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται από αγωνιστική άποψη ο Παναθηναϊκός αλλά και τη δυναμικότητα της ισραηλινής ομάδας.

«Και βέβαια είμαστε πιο έτοιμοι σε σχέση με τα προκριματικά του Champions League. Άλλωστε, όσο περνάει ο χρόνος θα γινόμαστε δυνατότεροι. Στη Μακάμπι αρέσει να παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο με την μπάλα κάτω, αυτό το παιχνίδι μπορεί να το αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός. Εντός έδρας είναι δυνατή και συγκεντρωμένη ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας, θα κυνηγήσουμε το γκολ γιατί τα εκτός έδρας τέρματα είναι σημαντικά σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης», τόνισε ο Βάσκος.

Από την πλευρά του ο Σεντρίκ Καντέ δήλωσε: «Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για την ομάδα και εμάς τους ίδιους. Θέλουμε να νικήσουμε και να προκριθούμε. Η αλήθεια είναι πως δεν την ξέρουμε καλά την Μακάμπι, αν κι έχουμε δει κάποια βίντεο με παιχνίδια της και θα παίξουμε με συγκεκριμένο πλάνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x