Stoiximan Super League

Μπήκε και ο Μετίν

Στην προετοιμασία της Κέρκυρας εντάχθηκε από την Παρασκευή, ο Τουμέρ Μετίν, ο οποίος αρκέστηκε σε ελαφρύ τρέξιμο, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται ο Τούρκος μέσος να ανεβάσει στροφές και να καλύψει το χαμένο έδαφος. Τενοντίδα για τον Δημήτρη Γραμμόζη, ο οποίος θα απουσιάσει για τέσσερις ημέρες από το πρόγραμμα της ομάδας.

Στην προετοιμασία της Κέρκυρας εντάχθηκε από την Παρασκευή, ο Τουμέρ Μετίν, ο οποίος αρκέστηκε σε ελαφρύ τρέξιμο, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται ο Τούρκος μέσος να ανεβάσει στροφές και να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Τενοντίδα για τον Δημήτρη Γραμμόζη, ο οποίος θα απουσιάσει για τέσσερις ημέρες από το πρόγραμμα της ομάδας.

Στο πρόγραμμα της Παρασκευής, οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν κυρίως σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης αλλά και με μπάλα, όπου δόθηκε έμφαση στην κυκλοφορία. Ατομικά προπονηθήκαν οι Μπάρκογλου, Αγρίτης, Αρμένης, Ζιάμπαρης και Βιόπουλος, ενώ απουσίαζε ο Τζάστιν Χάμπερ, λόγω υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της Μάλτας.

Φιλικό αγώνα με την ομάδα Νέων θα δώσουν το Σάββατο (19.00) οι «Φαίακες» ενώ στο περιθώριο του ματς, ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς θα κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x