Stoiximan Super League

Περιμένουν Ολυμπιακό στην Κέρκυρα

Την απόφαση του Ολυμπιακού για τον αν παραχωρείται δανεικός ο Σουμπίνιο, περιμένουν στην Κέρκυρα για να προχωρήσουν στην απόκτησή του. Οι «Φαίακες» παρακολουθούν τις εξελίξεις και μόλις γίνει γνωστό τι μέλει γενέσθαι με τον παίκτη θα κάνουν την κίνησή τους για να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους.

Την απόφαση του Ολυμπιακού για τον αν παραχωρείται δανεικός ο Σουμπίνιο, περιμένουν στην Κέρκυρα για να προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Οι «Φαίακες» παρακολουθούν τις εξελίξεις και μόλις γίνει γνωστό τι μέλει γενέσθαι με τον παίκτη θα κάνουν την κίνησή τους για να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους.

Στις προπονήσεις της ομάδας θα συνεχίσει να συμμετέχει ο Μαρίν Σκέντερ, μέχρι να αποφασιστεί αν θα αποκτηθεί. Οριστικά η περίπτωση του Σέρβου τερματοφύλακα, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, θα έχει ξεκαθαρίσει μέχρι την Κυριακή, αν και το πιθανότερο είναι να αποκτηθεί.

Σήμερα αναμένεται να γίνει γνωστό και το μέγεθος του τραυματισμού του Δημήτρη Γραμμόζη, από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x