Stoiximan Super League

«Προσπάθεια αυτοκάθαρσης του ποδοσφαίρου»

Δεν ήθελε να τοποθετηθεί ο Σοφοκλής Πιλάβιος για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που αφορούσε τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα. «Είναι μία προσπάθεια αυτοκάθαρσης του ποδοσφαίρου, η οποία έχει τα πάνω της και τα κάτω της», είπε ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, από τη Βοσνία όπου βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής ομάδας.

Δεν ήθελε να τοποθετηθεί ο Σοφοκλής Πιλάβιος για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που αφορούσε τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα.

«Είναι μία προσπάθεια αυτοκάθαρσης του ποδοσφαίρου, η οποία έχει τα πάνω της και τα κάτω της», είπε ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, από τη Βοσνία όπου βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής ομάδας.

«Δεν έχω σχολιάσει ποτέ καμία απόφαση. Πάντως με προβληματίζει αυτό το γεγονός, ενώ δεν έχω ξέρω καθόλου το σκεπτικό της απόφασης. Είναι μία προσπάθεια αυτοκάθαρσης του ποδοσφαίρου, η οποία έχει τα πάνω της και τα κάτω της», ήταν η τοποθέτηση του Σοφοκλή Πιλάβιου για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που αφορούσε τις υποθέσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x