Stoiximan Super League

Στο χειρουργείο ο Τσίγκας

Δεν θα γλυτώσει τελικά την επέμβαση ο Θανάσης Τσίγκας. Ο επιθετικός της Κέρκυρας, ο οποίος τραυματίστηκε στη φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα μπει το πρωί της Τρίτης (9/08) στο χειρουργείο, καθώς το πρόβλημα στην αριστερή ποδοκνημική αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρό από τις αρχικές εκτιμήσεις. Την απόκτηση του Μιχάλη Μπουκουβάλα για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσαν οι «Φαίακες».

Δεν θα γλυτώσει τελικά την επέμβαση ο Θανάσης Τσίγκας.

Ο επιθετικός της Κέρκυρας, ο οποίος τραυματίστηκε στη φιλική αναμέτρηση με την ΑΕΚ θα μπει το πρωί της Τρίτης στο χειρουργείο, καθώς το πρόβλημα στην αριστερή ποδοκνημική αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρό από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός ανακοίνωσε στην ομάδα τους παίκτες, οι οποίοι θα φορούν το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην νέα περίοδο. Οι Τίμο Βέντσελ, Τάσος Βενέτης, Δημήτρης Γραμμόζης και Θανάση Τσίγκας θα αναλάβουν αυτό τον ρόλο.

Η επιλογή του Θανάση Τσίγκα έγινε από όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα με στόχο ο παίκτης να τιμηθεί για την έως τώρα προσφορά του στην ομάδα και παράλληλα να διατηρήσει ενεργό ρόλο στο διάστημα της απουσίας του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου.

Την απόκτηση του Μιχάλη Μπουκουβάλα για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε η Κέρκυρα. Ο 23χρονος αμυντικός ενσωματώθηκε ήδη στην αποστολή που βρίσκεται στην Ξάνθη και το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για τρία χρόνια, με τον ποδοσφαιριστή, Μιχάλη Μπουκουβάλα. Ο 23χρονος ενσωματώθηκε ήδη στην αποστολή της ομάδας, στην Ξάνθη, και το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τους «Φαίακες».

Ο Μπουκουβάλας, γεννήθηκε το 1988. Στα 15 του εντάχθηκε στον Παναιτωλικό, απ’ όπου το 2007 έκανε το άλμα στη Λάρισα. Το 2010 μεταπήδησε στα Τρίκαλα, με τα οποία αγωνίστηκε πέρσι στη Football League. Αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού (δεξιός μπακ), είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες και κορυφαία στιγμή της καριέρας του, είναι η δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό Νέων του 2007, στην Αυστρία. Μαζί με τον συμπαίκτη του, πλέον, στον ΑΟ Κέρκυρα, Ανδρέα Λαμπρόπουλο και προπονητή τον Νίκο Νιόπλια».

Η καριέρα του Μιχάλη Μπουκουβάλα:

ΣΕΖΟΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤ. ΣΥΜ. ΓΚΟΛ
2004-’05 Παναιτωλικός Γ’ - -
2005-’06 Παναιτωλικός Γ’ 12 -
2006-’07 Παναιτωλικός Γ’ 14 1
2007-’08 Λάρισα Α’ 4 -
2008-’09 Λάρισα Α’ 12 -
2009-’10 Λάρισα Α’ 16 -
2010-’11 Τρίκαλα Β’ 29 1

Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x