Stoiximan Super League

Μαρκάνο: «Θα παίξω και αριστερό μπακ»

Στη θέση που αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στην Ισπανία υποστήριξε ότι θα αγωνιστεί αργά ή γρήγορα μέσα στην αγωνιστική περίοδο που ακολουθεί ο Ιβάν Μαρκάνο. Ο Ισπανός μπακ τόνισε, επίσης, ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ εξήρε τη σημασία του φιλικού με την Κατάνια.

Στη θέση που αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν στην Ισπανία υποστήριξε ότι θα αγωνιστεί αργά ή γρήγορα μέσα στην αγωνιστική περίοδο που ακολουθεί ο Ιβάν Μαρκάνο.

Ο Ισπανός μπακ τόνισε, επίσης, ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του Ολυμπιακού, ενώ εξήρε τη σημασία του φιλικού με την Κατάνια.

«Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε κυρίως είναι οι αντοχές μας. Σίγουρα θα είναι σημαντικό το παιχνίδι με την Κατάνια, για να είμαστε πανέτοιμοι στο ξεκίνημα της Λίγκας. Σιγά-σιγά μαθαίνω το παιχνίδι των συμπαικτών μου. Ευτυχώς συνεννοούμαστε εύκολα με τη γλώσσα. Κάθε μέρα που περνάει ενσωματώνομαι όλο και περισσότερο», είπε αρχικά ο αμυντικός των πρωταθλητών Ελλάδας, για να συμπληρώσει:

«Δεν έχω παίξει ακόμα ως αριστερό μπακ, αλλά την προηγούμενη σεζόν έπαιζα συνέχεια εκεί. Εδώ αγωνίζομαι ως αριστερό στόπερ, αλλά σίγουρα μέσα στη χρονιά θα παίξω και αριστερό μπακ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x