Stoiximan Super League

Τζεμπούρ: «Θέλουμε δουλειά»

Ανέτοιμο χαρακτήρισε ακόμα τον Ολυμπιακό ο Ραφίκ Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός αναφέρθηκε στην κούραση των συμπαικτών του από την προετοιμασία, τονίζοντας παράλληλα ότι τον περιμένει καλύτερο στη συνέχεια, παρά το γεγονός ότι δεν νικάει στα φιλικά που δίνει.

Ανέτοιμο χαρακτήρισε ακόμα τον Ολυμπιακό ο Ραφίκ Τζεμπούρ.

Ο Αλγερινός επιθετικός αναφέρθηκε στην κούραση των συμπαικτών του από την προετοιμασία, τονίζοντας παράλληλα ότι τον περιμένει καλύτερο στη συνέχεια, παρά το γεγονός ότι δεν νικάει στα φιλικά που δίνει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 27χρονος στράικερ:

Για τα προβλήματα στην άμυνα:
«Δεν είμαι ο υπεύθυνος να κριτικάρει την ομάδα σε αυτό το θέμα. Είμαστε ομάδα και ό,τι πρόβλημα υπάρχει, μας αφορά όλους. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και πιστεύω ότι θα τα ξεπεράσουμε όλα και θα πετύχουμε. Ξέρω ότι ο καθένας από εμάς δίνει τον καλύτερο εαυτό του, είμαστε ακόμα στην περίοδο της προετοιμασίας και έχουμε χρόνο για να διορθώσουμε τα λάθη μας μέσα από τις προπονήσεις και από τα παιχνίδια».

Για την φυσική κατάσταση της ομάδας:
«Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε σε πολύ υψηλό επίπεδο για 60 λεπτά. Μετά αρχίζουν και μας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μας. Ακόμα τα πόδια μας είναι βαριά από την προετοιμασία και θα ήταν αφύσικο να αντέχουμε από τώρα σε τέτοιο ρυθμό όλο τον αγώνα. Πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και σε αυτόν τον τομέα. Συνεχίζουμε τη δουλειά».

Εάν περιμένει καλύτερο τον Ολυμπιακό στη συνέχεια:
«Ναι, σίγουρα. Τώρα δεν είμαστε στο ανώτατο σημείο από πλευράς φυσικής κατάστασης, δουλεύουμε για να γίνουμε πιο δυνατοί, πιο γρήγοροι. Βλέπουμε ότι στα τελευταία 30 λεπτά των αγώνων πέφτει η απόδοση μας και επιβάλλεται να δουλέψουμε για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε και να είμαστε απόλυτα έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για τις ήττες στα τελευταία φιλικά:
«Πρέπει να μας ανησυχούν και να τα σκεφτόμαστε όλα, αλλά πιο σημαντικό είναι να βλέπουμε την γενική εικόνα. Στα φιλικά παιχνίδια όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, γίνονται δοκιμές και ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις αδυναμίες μας. Το είπα ξανά, αλλά η δουλειά είναι η απάντηση για να βρούμε λύσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x