Stoiximan Super League

Αγωνία για Λαζάρ

Την Τετάρτη θα βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα για το επίπεδο ετοιμότητας του Κοστίν Λαζάρ και τις πιθανότητες να αγωνιστεί στη ρεβάνς με την Βαλερένγκα. Ο Ρουμάνος μέσος δεν έχει απαλλαχθεί από τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και σε περίπτωση που ούτε αύριο πάρει μέρος στην προπόνηση λογικά δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Νορβηγούς. Πόσα εισιτήρια έχουν πωληθεί για το ματς,

Την Τετάρτη θα βγουν πιο ασφαλή συμπεράσματα για το επίπεδο ετοιμότητας του Κοστίν Λαζάρ και τις πιθανότητες να αγωνιστεί στη ρεβάνς με την Βαλερένγκα για το Europa League. Ο Ρουμάνος μέσος δεν έχει απαλλαχθεί από τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και σε περίπτωση που ούτε αύριο πάρει μέρος στην προπόνηση λογικά δεν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Νορβηγούς και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Τα ίδια δεδομένα ισχύουν στην περίπτωση του Θανάση Παπάζογλου, με τον «Δικέφαλο» να έχει μόνο ένα σίγουρο σέντερ φορ, τον Αθανασιάδη. Κατά τα άλλα, ο Σαβίνι δεν έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα, αφού αποχώρησε με πρόβλημα στον δικέφαλο, ενώ ο Σαλπιγγίδης συνέχισε με τρέξιμο για δεύτερη σερί μέρα.

Πρωϊνή προπόνηση!

Σε κάθε ευκαιρία ο Λάζλο Μπόλονι αποδεικνύει ότι δεν είναι τυχαίος προπονητής. Προς μεγάλη έκπληξη επέλεξε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ να γίνει πρωί στις 9 (και στις 11 η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου) αντί για απόγευμα σε ώρα παιχνιδιού όπως συμβαίνει συνήθως. Όχι επειδή έτσι του ήρθε αλλά για να έχουν οι ποδοσφαιριστές του περισσότερο χρόνο ξεκούρασης μέχρι το παιχνίδι της Πέμπτης. Από την άλλη, στις 18:50 είναι προγραμματισμένο να μιλήσει ο τεχνικός της Βαλερένγκα, Μάρτιν Άντρεσεν και στις 19:00 να γίνει η προπόνηση της ομάδας του.

* Πολύ περισσότερους από 20.000 φίλους του θα έχει ο ΠΑΟΚ στο πλευρό του κόντρα στην Βαλερένγκα, αφού πέραν των 14.700 εισιτηρίων διαρκείας που έχουν πωληθεί και εξυπακούεται πως έχουν δικαίωμα εισόδου στην αναμέτρηση της Πέμπτης, σε δυο μέρες έχουν διατεθεί 5.000 απλά κομμάτια!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x