Stoiximan Super League

No money, no (more)… χαφ!

Με απλά… μαθηματικά σχεδιάζεται το κέντρο της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν. Η ομάδα «κραυγάζει» για δύο αμυντικά χαφ, αλλά όσο «το ταμείον είναι μείον», ανάλογη έκπτωση θα πρέπει να δεχθεί και ο Μανόλο Χιμένεθ στις εισηγήσεις του για τη θέση. Αν, λοιπόν, η δεν συνοδευτεί από τη… μη διαφαινόμενη επιστροφή του Ντιόπ, ο Ανδαλουσιανός θα πρέπει να ελπίζει σε «εξωγενείς παράγοντες» για να βρει «εξάρι».

Με απλά… μαθηματικά σχεδιάζεται το κέντρο της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν.

Η ομάδα «κραυγάζει» για δύο αμυντικά χαφ, αλλά όσο «το ταμείον είναι μείον», ανάλογη έκπτωση θα πρέπει να δεχθεί και ο Μανόλο Χιμένεθ στις εισηγήσεις του για τη συγκεκριμένη θέση.

Αν, λοιπόν, η διαφαινόμενη επιστροφή Μίτσελ δεν συνοδευτεί από τη… μη διαφαινόμενη επιστροφή του Ντιόπ, ο Ανδαλουσιανός θα πρέπει να ελπίζει σε «εξωγενείς παράγοντες» για να βρει «εξάρι».

Έτσι -με τα διαρκείας «καρφωμένα» κάτω από τις 7.000 και τους Supporters λιγότερο ζωηρούς απ’ όσο αναμενόταν- το να έρθει κι άλλος χαφ (πέραν του Μίτσελ) στην ΑΕΚ περιορίζεται στα εξής δύο ενδεχόμενα:

Είτε να πωληθεί κάποιος από τους υπάρχοντες «κιτρινόμαυρους» (ενδεχόμενο που ποτέ δεν έχει αποκλείσει η διοίκηση) -είτε να περάσει ο καιρός, να έρθει ο Αύγουστος (όταν ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες, αλλά… πέφτουν τα κασέ) και να αναζητήσει τότε η ΑΕΚ κάποιο «λαχείο».

Μέχρι τότε, ο Χιμένεθ θα πρέπει να συμβιβαστεί με το (λιγότερο απαιτητικό σε χαφ, αλλά και λιγότερο αποδοτικό επιθετικά) 4-2-3-1 ή να επιστρέψει στο ρόμβο -με «κόφτη» τον Μάκο και… ελπίδες στην αντικατάστασή του πιο μπροστά από τους εναπομείναντες Καφέ και Γκέντσογλου.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x