Stoiximan Super League

Μια βροχή… τους έσωσε στην ΑΕΚ!

Την κατανόηση που μοιάζει να αγνοεί ο Μανόλο Χιμένεθ προσέφερε στους παίκτες της ΑΕΚ ο… καιρός! Η πρωινή βροχή στο Τόπλιτσε δεν ήταν αρκετή για τον Ανδαλουσιανό ώστε να μην τρέξει ξανά τους «κιτρινόμαυρους» στο δάσος (ούτε φυσικά να τους γλιτώσει από το μεσημεριανό «κήρυγμα» για τα λάθη τους στο φιλικό της Τετάρτης), ωστόσο το γεγονός ότι οι ουρανοί παρέμειναν… ανοιχτοί τους γλίτωσε τουλάχιστον από την απογευματινή προπόνηση.

Την κατανόηση που μοιάζει να αγνοεί ο Μανόλο Χιμένεθ προσέφερε στους παίκτες της ΑΕΚ ο… καιρός!

Η πρωινή βροχή στο Τόπλιτσε δεν ήταν αρκετή για τον Ανδαλουσιανό ώστε να μην τρέξει ξανά τους «κιτρινόμαυρους» στο δάσος (ούτε φυσικά να τους γλιτώσει από το μεσημεριανό «κήρυγμα» για τα λάθη τους στο φιλικό της Τετάρτης), ωστόσο το γεγονός ότι οι ουρανοί παρέμειναν… ανοιχτοί τους γλίτωσε τουλάχιστον από την απογευματινή προπόνηση.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης προέβλεπε τριπλή προπόνηση για τους παίκτες της «Ένωσης».

Παρόλο, λοιπόν, που η δυνατή βροχή το πρωί δημιούργησε προς στιγμήν ελπίδες ότι το πρωινό τρέξιμο μπορεί να ματαιωθεί, ο Μανόλο Χιμένεθ τις διέψευσε άμεσα. Οι «κιτρινόμαυροι»… κατάπιαν κανονικά τα χιλιόμετρά τους στο δάσος και αφού γύρισαν στο ξενοδοχείο, προετοιμάστηκαν για τη δεύτερη προπόνηση -που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί εκεί.

Σε αυτή, λοιπόν -και αφού ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας- ο Μανόλο Χιμένεθ επιστράτευσε και τη… βιντεοθεραπεία. Ο Ανδαλουσιανός έδειξε σε DVD το φιλικό με την Καραμπούκσπορ, επικεντρώνοντας (χωρίς να μιλά σε προσωπικό επίπεδο) στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του -αλλά και σε όσα δουλεύουν στις προπονήσεις, αλλά (θεωρεί ότι) δεν έγιναν στον αγωνιστικό χώρο.

Θα τους έπαιρνε να τα… ξαναδουλέψουν, δε, το απόγευμα, ωστόσο η βροχή που αρνούνταν να σταματήσει στο Τόπλιτσε (και οι κίνδυνοι τραυματισμού που θα ελλόχευαν στο, ούτως ή άλλως, κακό τερέν του γηπέδου της Οντράντσι) τον οδήγησαν στην απόφαση να ματαιώσει τελικά, προς ανακούφισή τους, την απογευματινή προπόνηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x