Stoiximan Super League

«Τα τυπικά για Ζεκά»

Λεπτομέρειες απομένουν για την μεταγραφή του Ζεκά στον Παναθηναϊκό. «Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι στην Αθήνα», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o μάνατζερ του παίκτη, Κάρλος Γκονσάλβες. «Δεν μπορεί να έρθει αύριο επειδή η ομάδα πετάει για Δανία. Κάποιες μικρές λεπτομέρειες απομένουν. Δεν μπορώ να πω κάτι οριστικά, αλλά πολύ σύντομα θα είμαι σε θέση να τα πω», συμπλήρωσε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή.

Λεπτομέρειες απομένουν για την μεταγραφή του Ζεκά στον Παναθηναϊκό.

«Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα είναι στην Αθήνα», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 o μάνατζερ του παίκτη, Κάρλος Γκονσάλβες.

«Δεν μπορεί να έρθει αύριο επειδή η ομάδα πετάει για Δανία. Κάποιες μικρές λεπτομέρειες απομένουν. Δεν μπορώ να πω κάτι οριστικά, αλλά πολύ σύντομα θα είμαι σε θέση να τα πω», συμπλήρωσε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή.

Τέλος, στην ικανοποίηση του Ζεκά για την μεταγραφή αυτή, στάθηκε περισσότερο ο κ. Γκονσάλβες με τα λεγόμενα του. «Είναι πολύ ευτυχισμένος. Ανυπόμονος. Θέλει να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να παίξει. Είναι πολύ ικανοποιημένος που θα συνεργαστεί με τον Φερέιρα», είπε κλείνοντας ο μάνατζερ του παίκτη.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x