Stoiximan Super League

Ο Γκούντγιονσεν… εν δράσει! (video)

Την πρώτη του προπόνηση με μπάλα (και μια μίνι… επίδειξη όσων μπορεί να κάνει μ' εκείνη) πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν! Ο Ισλανδός έδειξε δείγματα του ταλέντου του -τόσο στα τελειώματα των φάσεων, όσο και στο μίνι δίτερμα που ακολούθησε- και η WEB-TV του www.sport-fm.gr ήταν εκεί για να δώσει τις πρώτες… τζούρες από «Ice Man» στους φίλους της ΑΕΚ!

Την πρώτη του προπόνηση με μπάλα (και μια μίνι… επίδειξη όσων μπορεί να κάνει μ' εκείνη) πραγματοποίησε τη Δευτέρα ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν!

Ο Ισλανδός έδειξε δείγματα του ταλέντου του -τόσο στα τελειώματα των φάσεων, όσο και στο μίνι δίτερμα που ακολούθησε- και η WEB-TV του www.sport-fm.gr ήταν εκεί για να δώσει τις πρώτες… τζούρες από «Ice Man» στους φίλους της ΑΕΚ!

Νωρίτερα είχε προηγηθεί τρέξιμο στο δάσος μαζί με την υπόλοιπη ομάδα -στην πρώτη προπόνηση του Ισλανδού με την υπόλοιπη ομάδα από τότε που έφτασε στη Σλοβενία.

Αποστολή στο Τόπλιτσε, Γιάννης Καραγιάννης

Στην πρώτη του προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα από τότε που έφτασε στη Σλοβενία, ο Γκούντγιονσεν έτρεξε το πρωί στο δάσος μαζί με όλους τους υπόλοιπους «κιτρινόμαυρους». Συμμετείχε κανονικά, δε και στη δεύτερη (μεσημεριανή) προπόνηση μαζί με όσους δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό της Κυριακής με την Μπακού (οι οποίοι έκαναν αποθεραπεία).

Μετά τις ασκήσεις, λοιπόν, στα τελειώματα των φάσεων (όπου… προανήγγειλε ελαφρώς την ποικιλία που διαθέτει σ’ αυτά), ο Γκούντγιονσεν συμμετείχε και στο -διάρκειας δύο επτάλεπτων- διπλό που έγινε στο τέλος της μεσημεριανής προπόνησης.

Εκεί όπου ήταν φανερή η επιφυλακτικότητα του να «φορτσάρει» (αφού πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη κανονική προπόνησή του), ωστόσο το ίδιο φανερή ήταν και η… αβίαστη απλότητα στο παιχνίδι του και η πρόθεση (μιλώντας με τους συμπαίκτες του και ζητώντας την μπάλα) να μπει άμεσα στο κλίμα της ομάδας.

Δείτε video από τα τελειώματα των φάσεων

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x