Stoiximan Super League

Νταντόμο… να ‘ταν η αρχή!

Αυτό που κρίθηκε σχεδόν επιβεβλημένο από την περσινή (μη) παρουσία του και αυτό που… πολύ θα ήθελε να κάνει και με τον Γκερέιρο, ετοιμάζεται να δρομολογήσει η ΑΕΚ στο θέμα του Κλαούντιο Νταντόμο. Η «Ένωση» διαρρέει πως έχει συμφωνήσει με τον Ουρουγουανό μπακ και ότι την επόμενη εβδομάδα (με το… αζημίωτο των περίπου 80.000 ευρώ) θα καταφέρει να απαλλαχθεί από το συμβόλαιό του.

Αυτό που κρίθηκε σχεδόν επιβεβλημένο από την περσινή (μη) παρουσία του και αυτό που… πολύ θα ήθελε να κάνει και με τον Γκερέιρο, ετοιμάζεται να δρομολογήσει η ΑΕΚ στο θέμα του Κλαούντιο Νταντόμο.

Η «Ένωση» διαρρέει πως έχει συμφωνήσει με τον Ουρουγουανό μπακ και ότι την επόμενη εβδομάδα (με το… αζημίωτο των περίπου 80.000 ευρώ) θα καταφέρει να απαλλαχθεί από το συμβόλαιό του.

Αυτό που δεν φτάνει μεν στα (αβάσταχτα πλέον για τα δεδομένα της) ύψη του Γκερέιρο (περίπου 600.000 ευρώ), αλλά σίγουρα θα της εξοικονομήσει 170.000 ευρώ -που σίγουρα μπορεί να βρει πιο… προσοδοφόρες επιλογές να τα επενδύσει.

Κάπως έτσι, ο Νταντόμο θ’ αποχωρήσει χωρίς καν… διψήφιο αριθμό συμμετοχών με την ΑΕΚ (9) και με κολακευτικότερα σχόλια, αυτά που (δεδομένα γίνονται από όλους) για τον εξαιρετικό χαρακτήρα του.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x