Stoiximan Super League

«Δεν μ’ άρεσε ο Παναθηναϊκός, αλλά…»

Όχι ακριβώς… γοητευμένος από τον Παναθηναϊκό που αντιμετώπισε -αλλά πεπεισμένος πως εκείνος θα εμφανιστεί έτοιμος στα παιχνίδια με την Οντένσε παρουσιάστηκε ο Ανδρέας Τάτος. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο μέσος του Ατρομήτου παραδέχθηκε ότι περίμενε καλύτερους τους «πράσινους» στο φιλικό της Πέμπτης. Ωστόσο, δεν συμμερίστηκε απόλυτα την ανησυχία που δημιουργήθηκε από την απόδοσή τους σ’ αυτό.

Όχι ακριβώς… γοητευμένος από τον Παναθηναϊκό που αντιμετώπισε -αλλά πεπεισμένος πως εκείνος θα εμφανιστεί έτοιμος στα παιχνίδια με την Οντένσε παρουσιάστηκε ο Ανδρέας Τάτος.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο μέσος του Ατρομήτου παραδέχθηκε ότι περίμενε καλύτερους τους «πράσινους» στο φιλικό της Πέμπτης.

Ωστόσο, δεν συμμερίστηκε απόλυτα την ανησυχία που δημιουργήθηκε από την απόδοσή τους σ’ αυτό.

«Δεν μπορώ να κρίνω τον Παναθηναϊκό, αλλά όντως δεν μου άρεσε ο τρόπος παιχνιδιού του στο χθεσινό ματς», ανέφερε ο Τάτος.

Αφού εξήγησε, όμως, ότι «είναι μια δύσκολη περίοδος για όλες τις ομάδες και όλοι οι παίκτες είναι κουρασμένοι από την προετοιμασία», τόνισε πως «ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα και θα βρει το δρόμο της». Άλλωστε, όπως παρατήρησε, «όλοι ξέρουμε ότι στην Ευρώπη δείχνει πάντα διαφορετικό πρόσωπο, οπότε μπορεί να είναι έτοιμος στα παιχνίδια με την Οντένσε».

Αναφερόμενος έπειτα στη δική του ομάδα, ο Τάτος παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την πορεία της, αλλά απέφυγε τα μεγάλα λόγια. Αφού έθεσε, λοιπόν, ως πρώτο στόχο την «όσο το δυνατόν πιο σύντομη εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία», τόνισε πως «ό,τι έρθει από ‘κει και πέρα, θα είναι ευπρόσδεκτο».

Βάσισε, δε, την αισιοδοξία του στο ότι «είμαστε μια ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και έχει για τρίτη σερί χρονιά τον ίδιο καλό προπονητή» και εμφανίστηκε βέβαιος για την υπέρβαση «αν παραμείνουμε όπως είμαστε, αλλά βελτιώσουμε κάπως τις τελικές μας προσπάθειες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x