Stoiximan Super League

Τα είπε όλα!

Πολλές ειδήσεις για τον μεταγραφικό σχεδιασμό που βρίσκεται σε εξέλιξη «έδωσε» ο Δημήτρης Γόντικας σε συνομιλία με δημοσιογράφους μετά από το τέλος της παρουσίασης των τριών νέων παικτών του Παναθηναϊκού. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού» επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Ζεκά, προανήγγειλε αποχώρηση παικτών, ενδεχομένως και πώληση, ενώ διέψευσε ενδιαφέρον για Αμανατίδη και Παπαδόπουλο, όχι όμως και για άλλους Έλληνες χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες.

Πολλές ειδήσεις για τον μεταγραφικό σχεδιασμό που βρίσκεται σε εξέλιξη «έδωσε» ο Δημήτρης Γόντικας σε συνομιλία με δημοσιογράφους μετά από το τέλος της παρουσίασης των τριών νέων παικτών του Παναθηναϊκού.

Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού» επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για τον Ζεκά, προανήγγειλε αποχώρηση παικτών, ενδεχομένως και πώληση, ενώ διέψευσε ενδιαφέρον για Αμανατίδη και Παπαδόπουλο, όχι όμως και για άλλους Έλληνες χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες.

Θέμα: Ζεκά
«Όταν κάτι δεν σου πάει καλά στην πορεία του σχεδιασμού, τότε, κάτι πρέπει να κάνεις», τόνισε ο Δημήτρης Γόντικας εννοώντας τον τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο κ. Γόντικας –στη συνέχεια- επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των πράσινων για τον νεαρό Πορτογάλο μέσοεπιθετικό.

Μάλιστα, όταν ερωτήθηκε εάν έχουν γίνει επαφές με τη Σετουμπάλ για την απόκτησή του , απλώς σχολίασε: «Τα είπατε όλα»… Εξελίξεις πρέπει να αναμένονται μετά την Οντένσε.

Θέμα: αποδεσμεύσεις παικτών
Μετά από τη σημερινή προπόνηση ο κ.Γόντικας είχε συνάντηση με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Σε αυτή την διάρκειας 2,5 ωρών συζήτηση τέθηκε επι τάπητος και το μεγάλο ρόστερ. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν εξελιξεις στο ζήτημα με την αποδέσμευση ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται από τον προπονητή.

Θέμα: πωλήσεις παικτών
Ο Δημήτρης Γόντικας ενημέρωσε ότι υπάρχουν προτάσεις από ομάδες για την παραχώρηση – πώληση παικτών και μάλιστα και παικτών που έχουν αγωνιστεί ως βασικοί στα φιλικά… Όταν όμως του ζητήθηκε να μπει σε λεπτομέρειες και εάν υπάρχει πιθανότητα αυτός ο παίκτης να είναι βασικότατο στέλεχος της ομάδας (εννοώντας τον Λέτο)απάντησε… «Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να έρθει μια εξωπραγματική πρόταση»… Άρα, ο παίκτης που μπαίνει στο μυαλό όλων είναι ο Ζαν Αλέν Μπουμσονγκ.

Θέμα: αποκτήσεις παικτών
Από τον Δημήτρη Γόντικα ζητήθηκαν εξηγήσεις για το θέμα των αποκτήσεων παικτών. Ειδικότερα οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για τους Αμανατίδη – Γιάννη Παπαδόπουλο… «Όχι», ήταν η απάντηση του κ.Γόντικα διαψεύδοντας το ενδιαφέρον των πράσινων….

Θέμα: αποκτήσεις Ελλήνων
…Όταν όμως ζητήθηκε από τον Δημήτρη Γόντικα εάν γενικότερα οι πράσινοι θα κινηθούν για άλλους Έλληνες παίκτες, τότε, απάντησε… «Ας το αφήσουμε αυτό τώρα»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x