Stoiximan Super League

Το… ρίξανε έξω στην ΑΕΚ!

Την πρώτη ευκαιρία… αναψυχής από τότε που πάτησαν στο Τόπλιτσε είχαν την Τετάρτη οι παίκτες της ΑΕΚ. Και αρκετοί απ’ αυτούς προσπάθησαν να την αξιοποιήσουν. Εκμεταλλευόμενοι το πρώτο κενό -από προπόνηση- απόγευμά τους (καθώς ακολουθεί την Πέμπτη το πρώτο φιλικό με την Οντράντσι), δώδεκα «κιτρινόμαυροι» και ο Μανόλο Χιμένεθ… πετάχτηκαν λίγο μέχρι τη γειτονική πόλη Σόμποτα.

Την πρώτη ευκαιρία… αναψυχής από τότε που πάτησαν στο Τόπλιτσε είχαν την Τετάρτη οι παίκτες της ΑΕΚ.

Και αρκετοί απ’ αυτούς προσπάθησαν να την αξιοποιήσουν.

Εκμεταλλευόμενοι το πρώτο κενό -από προπόνηση- απόγευμά τους (καθώς ακολουθεί την Πέμπτη το πρώτο φιλικό με την Οντράντσι), δώδεκα «κιτρινόμαυροι» και ο Μανόλο Χιμένεθ… πετάχτηκαν λίγο μέχρι τη γειτονική πόλη Σόμποτα.

Οι Λυμπερόπουλος, Γεωργέας, Καφές, Μάκος, Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Μπέλεκ, Σιαλμάς, Αγκιριμπά, Εγγλέζου και Μπουγαΐδης ακολούθησαν τον Μανόλο Χιμένεθ και τους συνεργάτες του και επιβαίνοντας όλοι μαζί στο πούλμαν της ομάδας, έφτασαν στο Σόμποτα, για ν’ αλλάξουν παραστάσεις και να ξεσκάσουν ελαφρώς από τις προπονήσεις.

Οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι», δε (λαμβάνοντας πιθανώς υπόψη και το ψιλόβροχο που έπεφτε) επέλεξαν πιο… χαλαρές ασχολίες ξεκούρασης, μένοντας στο ξενοδοχείο της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x