Stoiximan Super League

Και οι… νέοι μέσα!

Τα νέα αποκτήματα του Παναθηναϊκού, οι Τοτσέ και Κουίνσι, προπονήθηκαν για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες τους, το απόγευμα της Τετάρτης. Το πρωί οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν περάσει τις εργομετρικές εξετάσεις και στην δεύτερη προπόνηση της ημέρας, πέρασαν τις πύλες της Παιανίας και συμμετείχαν στο δίτερμα αλλά και στο υπόλοιπο πρόγραμμα του Φερέιρα.

Τα νέα αποκτήματα του Παναθηναϊκού, οι Τοτσέ και Κουίνσι, προπονήθηκαν για πρώτη φορά με τους νέους συμπαίκτες τους, το απόγευμα της Τετάρτης.

Το πρωί οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν περάσει τις εργομετρικές εξετάσεις και στην δεύτερη προπόνηση της ημέρας, πέρασαν τις πύλες της Παιανίας και συμμετείχαν στο δίτερμα αλλά και στο υπόλοιπο πρόγραμμα του Φερέιρα.

Μαζί τους, κανονικά προπονήθηκε και ο Βιτόλο. Αυτή ήταν η πρώτη προπόνηση που ο Φερέιρα είχε όλο το ρόστερ στη διάθεσή του. Στην πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις αντοχής με τελειώματα και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

Το απόγευμα, το πρόγραμμα περιλάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε δύο γκρούπ, και δίτερμα με έμφαση στην κυκλοφορία και στο πρέσινγκ.

Επιμέλεια: Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x