Stoiximan Super League

Χώρισαν ΑΕΚ-Κόλα!

Τους δρόμους τους -έπειτα από επτά χρόνια συνεργασίας- χώρισαν ΑΕΚ και Χριστόφορος Κόλα. Η απόφαση του μέχρι πρότινος τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του (αναλαμβάνοντας κάποια επαγγελματική ομάδα) έγινε αποδεκτή από την ΠΑΕ κι έφερε το συναινετικό «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Τους δρόμους τους -έπειτα από επτά χρόνια συνεργασίας- χώρισαν ΑΕΚ και Χριστόφορος Κόλα.

Η απόφαση του μέχρι πρότινος τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του (αναλαμβάνοντας κάποια επαγγελματική ομάδα) έγινε αποδεκτή από την ΠΑΕ κι έφερε το συναινετικό «διαζύγιο» των δύο πλευρών.

Ο Κόλα -που είχε περάσει και από το πόστο του προπονητή της ομάδας Νέων, ενώ είχε διατελέσει και υπηρεσιακός της μεγάλης ομάδας όταν παραιτήθηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και μέχρι ν’ αναλάβει ο Μανόλο Χιμένεθ (στα ματς με Ζενίτ και Ξάνθη), αποχωρεί σαν φίλος από την «Ένωση».

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, λοιπόν, στην οποία εκείνη τον ευχαρίστησε για την προσφορά του και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στη νέα του καριέρα, έκανε την εξής αποχαιρετιστήρια δήλωση:

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ, διοικήσεις, προπονητές, ποδοσφαιριστές και προσωπικό, με τους οποίους είχα μια πολύ καλή συνεργασία για 7 χρόνια. Προσπάθησα με όλες τις δυνάμεις μου να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον τομέα των υποδομών της ομάδας. Τα χρόνια αυτά θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη μου. Αποφάσισα να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο στη καριέρα μου, αυτό της προπονητικής. Εύχομαι στην ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x