Stoiximan Super League

LIVE: H παρουσίαση του Γκούντγιονσεν

Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ο οποίος βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Αθήνα, παρουσιάζεται αυτή την ώρα από την ΑΕΚ! Ακούστε ζωντανά στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τις δηλώσεις του Ισλανδού και διαβάστε τις στο www.sport-fm.gr.

Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν, ο οποίος βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Αθήνα, παρουσιάζεται αυτή την ώρα από την ΑΕΚ!

Ακούστε ζωντανά στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 τις δηλώσεις του Ισλανδού και διαβάστε τις στο www.sport-fm.gr.



Η συνέντευξη Τύπου ολοκληρώθηκε. Ο Γκούντγιονσεν πήρε την φανέλα με τον νούμερο "22".

Σταύρος Αδαμιδης:
«Δεν έρχονται κάθε μέρα ποδοσφαιριστές του βεληνεκούς του Γκούντγιονσεν στο δύσμοιρο ελληνικό πρωτάθλημα. Εμείς κάναμε υπέρβαση, φέραμε τον παίκτη. Είναι μεγάλη μέρα για την ΑΕΚ και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρά τις δυσκολίες η ΑΕΚ κατάφερε να πρωτοστατήσει. Θέλω να ευχαριστήσω Αρναρ και Κωνσταντινίδη. Δουλεύουμε όλοι σαν ομάδα στην διοίκηση. Ο κ. Χατζηιωάννου μας έδωσε ιδέα να πάρουμε ένα παίκτη του βεληνεκούς του Εϊντουρ. Ο,τι έχουμε να δείξουμε θα το δείξουμε στο γήπεδο. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου που είναι καταλυτική και πιστεύω ότι θα πετύχουμε πολλα».

Έιντουρ Γκούντγιονσεν:

-Τι τον έπεισε να έρθει:
«Είναι μια πρόκληση, μια νέα πορεία για την καριέρα μου. Μου έδειξαν ότι αξίζει να έρθω στην ομάδα. Ο πρόεδρος που εξήγησε πολλά στοιχεία για την ομάδα για την ιστορία της. Γνώριζα τον σύλλογο γιατί αγωνίστηκε σε αυτή ο Γκρέταρσον .Τις επόμενες ημέρες θα μάθω περισσότερα»

-Σχόλιο για την υποδοχή
«Με άφησε έκπληκτο. Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω δει. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω κάθε δύναμη μου για να βοηθήσω την ομάδα μου».

-Για το πρωτάθλημα:
«Είναι μια μεγάλη εμπειρία. Θα βάλω νέους στόχους και θα προσπαθήσω να τους κατακτήσω. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Η περσινή σεζόν ήταν επιτυχημένη με το Κύπελλο. Έχουμε φιλοδοξίες σαν ομάδα και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε»

Γκρέταρσον:
«Ευχαριστώ τον Εϊντουρ που ήρθε στην ομάδα. Περιμένουμε πολλά από αυτόν και μέσα στο γήπεδο κι έξω από το γήπεδο. Τον ξέρω από παλιά. Παρά τις οικονομικές δυσκολίες τα καταφέραμε. Θεωρώ ότι είναι ένα καλό βήμα για την καριέρα του. Βρίσκεται σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης και θα αποδείξει την αξία του με την ευκαιρία που του δίνει η ΑΕΚ.

Η απόκτησή του ήταν δύσκολη, καθώς ήταν κοντά στη Γουέστ Χαμ, αλλά ευτυχώς για μας τον πείσαμε να έρθει και είμαι πεποισμένος ότι δεν θα το μετανιώσει. Εχουμε καλή ομάδα, με έμπειρους και καλούς παίκτες, φανταστικό προπονητή και πιστεύω ότι θα κάνουμε έκπληξη φέτος. Μαζί με τον Εϊντουρ ανεβαίνουμε επίπεδο και είμαι πολύ αισιόδοξος»

Γκούντγιονσεν:
«Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Είναι μια νέα πρόκληση για την καριέρα μου. Θέλω να δείξω τις ικανότητές μου στη νέα μου ομάδα. Ενθουσιάστηκα από τις εγκαταστάσεις.

Αδαμίδης:
«Είναι μεγάλη τιμή και ευχαρίστηση να καλωσορίζω έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια καριέρα. Θα προσθέσει ποιότητα.. Είναι μια από μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία μας. Τον καλωσορίζω στο μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο της Ελλάδας. Η μεταγραφή του δεν ήταν τυχαία. Τον θέλαμε εδώ και καιρό. Και πέρσι είχαμε κάνει μια σκέψη να τον φέρουμε. Είναι μια απόδειξη ότι όταν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο και νοικοκύρεμα υπάρχει αποτέλεσμα. Είμαστε πολύ προσγειωμένοι».

Ο πατέρας και μάνατζερ του Γκούντογιονσεν μόλις έφτασε. Από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου.

Σε 15 με 20 λεπτά θα ξεκινήσει η συνέντευξη του Ισλανδού, όπως ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Στο τραπέζι, δίπλα στα μικρόφωνα, περιμένει τον Γκούντγιονσεν, διπλωμένη, η κιτρινόμαυρη φανέλα του, η οποία φέρει τον αριθμό "22".

Η όλη διαδικασία καθυστερεί, καθώς ο 32χρονος θέλει να είναι παρών και ο πατέρας του για να υπογράψει. Μην ανησυχείτε ΑΕΚτζήδες… είναι στην Ελλάδα. Τίποτα δεν είναι ικανό να «χαλάσει» αυτή τη σπουδαία μεταγραφή της Ένωσης!

Το πρωί, ο Ισλανδός πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις.

Η αίθουσα Τύπου είναι… φίσκα από εκπροσώπους του Τύπου και φωτογράφους.

Σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει η συνέντευξη-παρουσίαση του Γκούντγιονσεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x