Stoiximan Super League

Ποιους (δεν) θα μας δείξει ο Βαλβέρδε…

Χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του αναμένεται να δώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, στο αυριανό φιλικό του Ολυμπιακού με την Πολόνια Βαρσοβίας. Αυτοί που σίγουρα δεν θα χρησιμοποιηθούν θα είναι ο νεοαποκτηθείς Φέισα, ο ανέτοιμος Φετφατζίδης, ο Μέλμπεγκ και ο Ρόμενταλ.

Χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του αναμένεται να δώσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, στο αυριανό φιλικό του Ολυμπιακού με την Πολόνια Βαρσοβίας.

Αυτοί που σίγουρα δεν θα χρησιμοποιηθούν θα είναι ο νεοαποκτηθείς Φέισα, ο ανέτοιμος Φετφατζίδης, ο Μέλμπεγκ και ο Ρόμενταλ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους δύο τελευταίους, αμφότεροι άργησαν να ενσωματωθούν στην αποστολή στο Ζέεφελντ και ακόμη δεν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

Πάντως, δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί ο Γκρμπιτς πίσω από τον επιθετικό, καθώς ο Βάσκος τον χρησιμοποίησε για πρώτη φορά σε αυτή τη θέση στην προπόνηση και ο 23χρονος τα πήγε καλά, ενώ σκόραρε κιόλας.

Τέλος, ο λόγος που άλλαξε η ώρα διεξαγωγής του φιλικού (θα γίνει τελικά στις 19:00) είναι το… κρύο που κάνει στο Ζέεφελντ.

Αποστολή στο Ζέεφελντ: Αντώνης Σαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x