Stoiximan Super League

Μπήκε σωστά ο Άρης

Με το κατάλληλο πόδι… το δεξί, μπήκε -έστω και άτυπα- στην νέα αγωνιστική σεζόν ο Άρης. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη αντιμετώπισε τον Ατρόμητο σε φιλικό στο Καρπενήσι, επικρατώντας με 1-0 και σκόρερ τον Καρίμ Σολτάνι.

Με το κατάλληλο πόδι… το δεξί, μπήκε -έστω και άτυπα- στην νέα αγωνιστική σεζόν ο Άρης. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη αντιμετώπισε τον Ατρόμητο σε φιλικό στο Καρπενήσι, επικρατώντας με σκορ 1-0.

Δυο πρόσωπα εμφάνισαν στο α’ ημίχρονο οι δύο 0μάδες. Μέχρι το 25’ ήταν καλύτερος ο Άρης παίρνοντας το προβάδισμα. Από λάθος του Φυτανίδη, κλέψιμο του Καστίγιο και ασίστ του Μεξικανού, ο Σολτάνι δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Ιτάνζ, διαμορφώνοντας το 1-0 στο 11’. Το τελευταίο 20λεπτο άνηκε στον Ατρόμητο, ο οποίος κυριάρχησε στο γήπεδο. Οι Περιστεριώτες δοκίμασαν με σουτ από μέση και μακρινή απόσταση να νικήσουν τον Σηφάκη, αλλά ακόμη και στο πιο δύσκολο, εκείνο του Μπέλιτς στο 34’, ο διεθνής πορτιέρο απογειώθηκε και έδιωξε εντυπωσιακά. Μαζικές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, με λιγότερες αξιοπρόσεκτες στιγμές και εξίσου μοιρασμένες... εντυπώσεις.

Συνθέσεις:

Αρης (Σάκης Τσιώλης): Σηφάκης (46’ Βελλίδης), Νέτο (63’ Τριανταφυλλάκος), Μίσελ, Γιαννίτσης (57’ Οικονομόπουλος), Λαζαρίδης (86’ Αχτσίδη), Βανγκέλι (73’ Γιαννιώτας), Κασναφέρης (46’ Παπαζαχαρίας), Καπετάνος (69’ Τσουκάνης), Τόχα (52’ Σακάτα), Σολτάνι (57’ Αγγελούδης), Καστίγιο (73’ Κοτσώνης).

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ (71’ Ραχιώτης), Σκόνδρας (68’ Αθανασίου), Γιαννούλης (60’ Νάστος), Τόμας (71’ Γρομητσάρης), Φυτανίδης (68’ Λημνιός), Τάτος (46’ Σφακιανάκης), Μπρίτο (71’ Καραμάνος), Αναστασάκος (46’ Ντιβέινι), Μπάλας (60’ Μακρής), Καραγκούνης (30’ Μπέλιτς), Πίτου Γκαρσία (60’ Φαβάλι).

Μικρά-μικρά

-Με εικοσάλεπτη καθυστέρηση ακούστηκε το σφύριγμα, αφού -βάσει προγράμματος- η σέντρα έπρεπε να γίνει στις 18:30.

-Παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων το φιλικό. Κυρίως από την Θεσσαλονίκη (τρία πούλμαν ήρθαν από την συμπρωτεύουσα). «Δείτε την ομάδα μέσα από τα μάτια μας», το πανό που «σήκωσαν» τα μέλη του Super 3.

-Νοκ-άουτ για τον Άρη βγήκαν Φατί, Διούδης και Κοτσώνης που ταλαιπωρούνται από ίωση. Εκτός… πάγκου για τον ίδιο λόγο ο γυμναστής της ομάδας, Γιάννης Γιώρης. Τραυματίας για τον Ατρόμητο ο Μακρής, ενώ ειδική άδεια έχει εξασφαλίσει ο Ζουέλα.

-Στις εξέδρα εθεάθη ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός. Όπως και ο αντίστοιχος του Άρη, Θανάσης Αθανασιάδης, συνοδευόμενος από δυο μέλη της διοίκησης (Σαρρής και Πόππης).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x