Stoiximan Super League

ΠΑΟ-Σίβασπορ 0-0 (Τελικό)

Μέτρησε δυνάμεις ο Παναθηναϊκός, που σε φιλικό προετοιμασίας αντιμετώπισε τη Σίβασπορ. Λίγη ώρα αφού έμαθαν τον αντίπαλό τους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (Οντένσε), οι «πράσινοι» έμειναν στο 0-0 κόντρα στην τουρκική ομάδα. Τραυματίας αποχώρησε ο Χριστοδουλόπουλος.

Μέτρησε δυνάμεις ο Παναθηναϊκός, που σε φιλικό προετοιμασίας αντιμετώπισε τη Σίβασπορ.

Λίγη ώρα αφού έμαθαν τον αντίπαλό τους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (Οντένσε), οι «πράσινοι» έμειναν στο 0-0 κόντρα στην τουρκική ομάδα.

Τραυματίας αποχώρησε ο Χριστοδουλόπουλος.




90' Δύο θα είναι τα λεπτα των καθυστερήσεων.

83' Σέντρα σουτ του Σεϊταρίδη, ο Μπόρχαν αιφνιδιάζεται αλλά διώχνει σε κόρνερ.

78’ Καλό σουτ του Κλέιτον, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας της Σίβασπορ.

73’ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Στη θέση του Φουρλάνου ο Μουν.

67’ Δοκάρι για τον Παναθηναϊκό, δεύτερο στο παιχνίδι. Εξαιρετική εκτέλεση απευθείας φάουλ του Καραγκούνη, η μπάλα σταμάτησε στη βάση του δεξιού κάθετου δοκαριού της εστίας της Σίβασπορ.

66’ Καλό διαγώνιο σουτ του Τζιχάν, η μπάλα πέρασε άουτ.

60’ Χάλασε ο ρυθμός του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο. Οι δύο ομάδες δείχνουν αποσυντονισμένες και μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί απολύτως τίποτα που θα ήταν άξιο αναφοράς.

46' Η Σίβασπορ δεν έκανε καμία αλλαγή, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στο δευτερο ημίχρονο αγωνίζεται με τους: Κοτσόλη, Σεϊταρίδη, Ιωαννίδη, Τριανταφυλλόπουλο, Μπιάρσμιρ, Καραγκούνη, Πλεσί, Φουρλάνο, Μαρίνο, Δημούτσο, Κλέιτον.

Τα νέα για τον Παναθηναϊκό δεν είναι καλά… Η πρώτη διάγνωση για τον τραυματισμό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης κάνει λόγο για κάκωση συνδέσμων στο αριστερό γόνατο, πράγμα που σημαίνει ότι θα χάσει τα παιχνίδια με την Οντένσε για προκριματικά του Champions League.

46' Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου.

45’ Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

42’ Καλό και δυνατό σουτ από μακριά του Ογκούρ, ο Τζόρβας έδιωξε την μπάλα με υπερένταση, με τα πόδια.

40’ Καλό μακρινό σουτ του Πετρόπουλου από δεξιά, ο Μποργκάν έδιωξε την μπάλα κόρνερ.

37’ Δοκάρι για τον Παναθηναϊκό. Ο Πετρόπουλος έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και δεξιά, γύρισε ωραία το κορμί και έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στη βάση του δεξιού δοκαριού της εστίας της Σίβασπορ.

34’ Καλή ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό για να ανοίξει το σκορ. Ο Βύντρα έβγαλε μία έξυπνη μπαλιά από δεξιά, αλλά Πετρόπουλος και Μαρίνος δεν πρόλαβαν να στείλουν με προβολή την μπάλα στα δίχτυα.

31’ Μεγάλη ευκαιρία για τη Σίβασπορ. Η τουρκική ομάδα κυκλοφόρησε ωραία την μπάλα, η οποία έφτασε στα πόδια του Ερμάν στο ύψος του πέναλτι κι αυτός με δυνατό συρτό σουτ επιχείρησε να ανοίξει το σκορ. Ο Τζόρβας, όμως, του είπε και πάλι «όχι», o Τζόρβας, όμως, του είπε και πάλι «όχι», διώχνοντας την μπάλα με τα πόδια.

26΄Αναγκαστική αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Στη θέση του Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος έπεσε στο έδαφος κι έδειχνε να πονάει, ο Μαρίνος.

23’ Ανέβασε ρυθμό ο Παναθηναϊκός και η εικόνα που παρουσιάζει είναι βελτιωμένη. Παρ’ όλα αυτά δεν έχει καταφέρει σε αυτό το διάστημα να απειλήσει με αξιώσεις την εστία της Σίβασπορ.

13΄Σουτ από τον Ενεράμο ο Τζόρβας έδιωξε κόρνερ.

12’ Καλύτερα πατάει στον αγωνιστική χώρο η τουρκική ομάδα. Οι παίκτες της Σίβασπορ έχουν καλή κυκλοφορία της μπάλας και απειλούν την εστία του Τζόρβα όποτε τους δοθεί η ευκαιρία.

10’ Καλή εκτέλεση απευθείας φάουλ από τον Ερμάν, ο Τζόρβας έδιωξε σε κόρνερ.

8’ Σουτ από τον Μεχμέτ, η μπάλα άουτ.

5’ Τίποτα ιδιαίτερο σε αυτό το πρώτο πεντάλεπτο… Οι δύο ομάδες ψάχνουν να βρουν τα πατήματά τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

2’ Καλή εκτέλεση απευθείας φάουλ από τον Νίνη, απέκρουσε την μπάλα ο τερματοφύλακας της τουρκικής ομάδας.

1’ Έναρξη της αναμέτρησης



Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σιμάο, Νίνης, Κατσουράνης, Χριστοδουλόπουλος, Λέτο, Πετρόπουλος.

Σίβασπορ: Μποργκάν, Ουγκούρ, Ναβρατίλ, Φατί, Ζιγιά, Κατίρ, Μεχμέτ, Ερμάν, Τσιχάν, Καμίλ, Ενεράμο.



Το φιλικό κόντρα στην τουρκική ομάδα θα είναι το προτελευταίο που θα δώσουν οι «πράσινοι» επί αυστριακού εδάφους. Την Κυριακή η ομάδα του Φερέιρα θα αντιμετωπίσει την Κολωνία και μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα για να προετοιμαστεί για το πρώτο παιχνίδι με την Οντένσε.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Σεντρίκ Καντέ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τετρακέφαλο, ο Βίκτορ Βιτόλο, που κάνει ελαφρύ τρέξιμο αλλα και οι Μουν, Λεοντίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x