Stoiximan Super League

«Μας έλειπε ο Γέστε» (WEB TV)

Το εγκώμιο του Φραν Γέστε έπλεξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε δηλώσεις που έκανε μετά από την πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ. «Είναι ο παίκτης που μας έλειπε», σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρολεύκων».

Το εγκώμιο του Φραν Γέστε έπλεξε ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε δηλώσεις που έκανε μετά από την πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ.

«Είναι ο παίκτης που μας έλειπε και την προηγούμενη σεζόν», σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρολεύκων», ο οποίος στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους που η απόκτηση της του τον χαροποιεί αρκετά…

«Ξέρω πολύ καλά τον παίκτη. Τον είχα στο Μπιλμπάο. Έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και θα μας βοηθήσει. Πέρυσι είχαμε κάποιες δυσκολίες όταν έλειπε ο Ιμπαγάσα. Μπορεί να παίξει αριστερά, αλλά και σε όλες τις θέσεις μεσοεπιθετικά. Θα μας βοηθήσει πολύ και στις στημένες φάσεις», πρόσθεσε.

«Με την έλευση του Γέστε ο αριθμός των ποδοσφαιριστών γίνεται περίπου 30 και έτσι θα «κοπούν» κάποιοι. Θα ήθελα 22-23 παίκτες. Δεν ξέρω ποιοι θα κοπούν ακόμα γιατί είμαστε στις 15 Ιουνίου, αλλά σίγουρα 30 παίκτες είναι πάρα πολλοί», δήλωσε ο Βαλβέρδε σχετικά με τον μεγάλο αριθμό παικτών που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας.

«Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά, αλλά θέλω να τους δω στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχει σημασία το παιχνίδι της Τρίτης (Πολόνια Βαρσοβίας), αλλά τα επόμενα, στην Ολλανδία», σχολίασε για την πορεία της προετοιμασίας και κατέληξε αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής μετά από τον τραυματισμό του Φέισα… «Δουλεύουμε και με τον Σουμπίνιο και με τον Μοντέστο. Ο Φέισα δεν έχει κάτι σημαντικό, αλλά θα δούμε μέχρι τότε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x