Stoiximan Super League

Φέισα κι ασ’ τα!

Άτυχος στάθηκε ο Λιούμπομιρ Φέισα. Ο Σέρβος άσος του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να βγάλει την πρωινή προπόνηση των «ερυθρολεύκων» στο Ζέεφελντ, αφού αποχώρησε από το πρόγραμμα με ενοχλήσεις στην περιοχή των προσαγωγών. Για μερικές ημέρες, θα κατεβάσει ρυθμούς, ώστε να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του. Φιλικό με Κατάνια. Στην τελική ευθεία του Γέστε.

Άτυχος στάθηκε ο Λιούμπομιρ Φέισα. Ο Σέρβος άσος του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να βγάλει την πρωινή προπόνηση των «ερυθρολεύκων» στο Ζέεφελντ, αφού αποχώρησε από το πρόγραμμα με ενοχλήσεις στην περιοχή των προσαγωγών. Για μερικές ημέρες, θα κατεβάσει ρυθμούς, ώστε να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του. Ενώ με ατομικό, υπό την επίβλεψη του κ. Μουρίκη, συνέχισε ο Φετφατζίδης. Το μεσημέρι αναμένεται η ενσωμάτωση των Μέλμπεργκ και Ρόμενταλ στην αποστολή των Πειραιωτών.

Στην τελική ευθεία του Γέστε

Η μεγάλη μεταγραφική επιθυμία του Ερνέστο Βαλβέρδε θα γίνει πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται αγκαλιά με τον Φραν Γέστε και όλα δείχνουν πως ο 32χρονος μέσος θα συνεργαστεί με τον Βάσκο τεχνικό έξι χρόνια μετά τη συνύπαρξή τους στην Μπιλμπάο. Ο μάνατζερ του Ισπανού (αλλά και του Βαλβέρδε), Ινιάκι Ιμπάνιεθ, κλήθηκε στην Αθήνα για διαπραγματεύσεις και ο παίκτης είναι σταντ μπάι για να έρθει, να υπογράψει και να αρχίσει προπονήσεις. Η λύση του συμβολαίου του με την Αλ Γουάσλ είναι τυπική διαδικασία και το θέμα θα ρυθμιστεί από τον ίδιο στο Ντουμπάι. Η συμφωνία προβλέπει συμβόλαιο ενός έτους έναντι 600-700 χιλ. ευρώ, το οποίο θα ανανεωθεί αυτομάτως αν ο παίκτης κάνει 20+ συμμετοχές. Πρόκειται, δηλαδή, για ένα deal ανάλογο εκείνου του Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την επικείμενη συμφωνία. Θεωρεί πως ο Γέστε μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις, από κεντρικό χαφ και εξτρέμ, μέχρι επιτελικός μέσος ή και περιφερειακός επιθετικός, λύνοντάς του τα χέρια και παρέχοντάς του ένα «πολυεργαλείο». Δεν αμφιβάλλει, δε, κανένας για την καλή αγωνιστική του κατάσταση, την οποία μαρτυρούν οι αριθμοί του: είχε φέτος 27 συμμετοχές (2.303 λεπτά συμμετοχής), 12 γκολ και 8 ασίστ.

Στο χέρι της Βαλανσιέν ο Σάντσες

Η απόκτηση του Φραν Γέστε δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία προσθήκη για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο το πιθανότερο στην παρούσα φάση είναι να αποκτηθεί ένας αμυντικό χαφ, που δεν αποκλείεται να μην είναι ο Κάρλος Σάντσες. Ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να αυξήσει άλλο την πρότασή του στη Βαλανσιέν (2,25 εκατ. ευρώ «καθαρά» συν 500.000 ευρώ σε περίπτωση κατάκτησης πρωταθλήματος) και πλέον περιμένει την επόμενη κίνηση από τη γαλλική ομάδα. Είναι πασιφανές πλέον πως εκείνη περιμένει να προκύψουν μνηστήρες για τον Κολομβιανό μέσο από τις εμφανίσεις του στο Κόπα Αμέρικα. Για την ώρα, ωστόσο, η μοναδική πρόταση που έχει στα χέρια της είναι αυτή του Ολυμπιακού.

Φιλικό με Κατάνια

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο αγώνας απέναντι στην Calcio Catania θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της ιταλικής ομάδας, Στάδιο Angelo Massimino, στις 7 Αυγούστου και ώρα 20.45 τοπική».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x