Stoiximan Super League

Τόσα δίνω, πόσα θες…

Με νέα… επεισόδια επέστρεψε χθες το σίριαλ «Γιώργος Γεωργιάδης» για την ΑΕΚ. Τι προσφέρει η «Ένωση», τι ζητεί ο Πανσερραϊκός και ποιες οι πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή. Δεν θέλει τον Λεονάρντο ο ρεαλιστής Μανόλο Χιμένεθ. «Να κερδίσουμε τον κόσμο μας», το μήνυμα που έστειλε στους παίκτες.

Με νέα… επεισόδια επέστρεψε χθες το σίριαλ «Γιώργος Γεωργιάδης» για την ΑΕΚ. Η διοίκηση της ΠΑΕ πρόσφερε 300.000 ευρώ, καθώς επίσης τον Αγκιρίμπα δανεικό και τα έσοδα ενός φιλικού, αλλά και από την ίδια στον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού, αλλά η ελαφρώς βελτιωμένη προσφορά της είχε την ίδια τύχη με τις προηγούμενες.

Και μπορεί από την «Ένωση» να λένε πως δεν είναι στις δυνατότητές τους να προσφέρουν κάτι περισσότερο, ωστόσο η μικρή απόσταση από τις απαιτήσεις του Πέτρου Θεοδωρίδη αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει η μεταγραφή. Ο πρόεδρος των «λιονταριών» ζητεί 350.000 ευρώ και στα όσα προσφέρει η ΑΕΚ θέλει να προστεθεί και ο δανεισμός του Ανέστη Αργυρίου.

Δεν θέλει Λεονάρντο

Εκτός πλάνων του Μανόλο Χιμένεθ είναι ο Λεονάρντο, σύμφωνα με τη «SportDay». Ο Ισπανός τεχνικός επιθυμεί την αποχώρηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, ο οποίος ποτέ δεν τον έπεισε για την αξία του.

Ο 47χρονος προπονητής αντιλαμβάνεται τις οικονομικές δυσκολίες της ομάδας και αναμένεται να θέσει ρεαλιστικούς στόχους στις πρώτες δημόσιες τοποθετήσεις του. Χθες, πάντως, στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν, ζήτησε από όλους να βάλουν πάνω από τους εαυτούς τους την ομάδα. «Μας περιμένει μία ακόμη δύσκολη χρονιά και μόνο με σκληρή δουλειά και ενωμένοι θα πάμε καλά. Αυτό που θέλω από όλους σας είναι προσπάθεια και αφοσίωση στην ομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε τον κόσμο μας, να τον φέρουμε κοντά μας», δήλωσε.

To πρόγραμμα περιλαμβάνει σήμερα και αύριο διπλές προπονήσεις , ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου η αποστολή θα αναχωρήσει για προετοιμασία στη Σλοβενία. Άγνωστο παραμένει πότε θα ενσωματωθεί ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, που πήρε άδεια για λίγες ημέρες λόγω οικογενειακού προβλήματος. Πάντως εκεί αναμένεται να είναι ο Ναμπίλ Μπαχά, καθώς σήμερα θα επικυρωθεί η συμφωνία μαζί του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x